Home EĞİTİM Bağışlarınızla büyüyoruz!

Bağışlarınızla büyüyoruz!

- Guncellenme Tarihi: 4 Temmuz 2015 14:13
2 min read
Bağışlarınızla büyüyoruz! için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı Naci Şahin BEV’ e yaptığı bağış ,verdiği destek kapsamında Ankara’lı iş adamı Sayın Teoman Ünal’a teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket töreninde konuşan Şahin BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın daha fazla gencimize umut ışığı olabilmesi için gelen bağışlara ve duyulan güvene sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizler yarınlarda fark yaratmak için bugünden harekete geçtik… Eğitimli gençlerin oluşturacağı parlak bir gelecek için tüm duyarlı iş adamlarını bu mübarek Ramazan Ayı’nda fitre, zekat gibi kutsal görevlerimizi bağış yaparak yerine getirebileceklerini hatırlatmak isterim.

Kısa süre önce hayata geçirdiğimiz çelenk hizmetimiz ile acı ve sevinçlerinizi paylaşıyoruz. Cenaze törenleri ve mutlu günlerinizde BEV çelenk hizmetlerini tercih ettiğinizde öğrencilerimize burs desteği sağlanacaktır. Unutmayalım ki eğitim bir toplumu geliştirir, güzelleştirir. Daha güzel bir geleceği yapılan bağışlarla kurma çabasındayız. Dedi

İdealleri için mücadele eden gençlerimizin çıktığı hayat yolunda , desteklerini esirgemeyen BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’na yaptıkları çalışmalar için teşekkür eden Teoman Ünal , BEV Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı gibi kurumlar oldukça güçlü yarınlar, eğitimli genç nesil bizleri bekliyor. Şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…