Home GÜNCEL Işık “Yatırımlar devam edecek”

Işık “Yatırımlar devam edecek”

- Guncellenme Tarihi: 2 Temmuz 2015 13:06
2 min read
Işık “Yatırımlar devam edecek” için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi bir yılda ilçeye 5 milyon liralık yatırım yaptı. BEBKA’nın desteğiyle butik otel ile doğa sporları merkezi yapılırken, Ericek göletinin kenarına anfi tiyatro ve sahne, 2 tane park, temizlik şantiyesi, araç filosu, Hasanköy yolunda 2.3 kilometre asfaltlama çalışmaları ve şefkat mağazası hizmete girdi.

Gürsu’nun makamında Şehit edilen Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın ardından Belediye Meclisinin, AK Parti üyelerinin tamamının oyları ile göreve gelen Mustafa Işık, Yıldız’ın bırakmış olduğu emanete sahip çıkıyor. Her gün vatandaşların arasında olan Işık, vatandaşların dertleri ile bire bir ilgileniyor. Işık “ Başkanımızın emaneti olan Gürsu’yu Sanayide,Tarımda,Eğitimde,Ekonomide hatta Sağlık alanında 17 ilçe arasında ilk 3 arasına girmesini sağlamak Cüneyt Yıldız’a olan Namus borcumuzdur. Vekaleten aldığımız bu görevi onun hayali olan tarımla barışık, modern sanayi kenti olarak bırakmak önümüzdeki dönemde en büyük hedefimizdir.

Ramazan ayı sonrasında ilçemizin biriken sorunlarını çözeceğiz. Vatandaşlarımız eskiden olduğu gibi her türlü sıkıntısında Belediyeye gelerek başta ben olmak üzere ilgili kuruma başvurabilirler.” dedi

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…