Home GÜNCEL Yeni Yıldırım’da yollar yenileniyor

Yeni Yıldırım’da yollar yenileniyor

- Guncellenme Tarihi: 29 Haziran 2015 12:28
3 min read
Yeni Yıldırım’da yollar yenileniyor için yorumlar kapalı
0

Ulaşım konusunda çalışmalarına hassasiyetle devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, aşırı yağışların bozduğu yolları yenilediklerini söyledi.

İlçenin daha yaşanabilir bir noktaya gelmesi adına birçok alanda çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘ulaşılabilir bir şehir’ için asfaltlama çalışmalarının da devam ettiği söyledi. Yıldırım’da ulaşımın modern yollarda sağlanmasına olanak sağlamak için, yağmurun olumsuz etkilerini asfaltlama çalışmaları ile gidermeye devam ettiklerini söyledi. Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Hava şartlarının düzelmesi ile birlikte asfaltlama çalışmalarımıza hız verdik. Hemen hemen her mahallemizde yaptığımız çalışmalar ile Yıldırım’da ulaşımın daha rahat ve daha modern bir şekilde sürmesini hedefliyoruz” dedi.

tol1

TRAFİK RAHATLATMA ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYOR

‘İdeal şehir Yeni Yıldırım’ anlayışıyla hizmetlerini aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözüme kavuşturmak için de çalışmalarına devam ediyor. Yıldırım Belediyesi ekipleri bu çalışmalar doğrultusunda Emir Sultan, Karaağaç, Karamazak ve Ortabağlar mahallelerindeki cadde ve sokaklarda yönlendirme tabelalarını yenilerken, gerekli olan noktalara ise plastik bariyerler yerleştirdi. Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ‘ulaşılabilir şehir’ hedefine hızla yaklaştıklarını söyleyerek, “Bir şehri yaşanabilir kılan en büyük etkenlerden biri olan ulaşım konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …