Home GÜNCEL Ramazan Sokağı’ndan Roman Orkestrası geçti

Ramazan Sokağı’ndan Roman Orkestrası geçti

- Guncellenme Tarihi: 23 Haziran 2015 15:04
2 min read
Ramazan Sokağı’ndan Roman Orkestrası geçti için yorumlar kapalı
0

Her akşam birbirinden eğlenceli gösteri ve konserlere sahne olan Nilüfer Belediyesi Ramazan Sokağı’na bu defa Roman Orkestrası renk kattı.

Nilüfer Belediyesi Ramazan Şenlikleri dopdolu geçiyor. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nda yine eğlence vardı. İftarın ardından Ramazan Sokağı’na gelenler hem stantları gezip alış veriş yaptı hem de birbirinden renkli gösterilerle keyifli saatler geçirdi. Ramazan Sokağı’nda önce sihirbaz gösterisi vardı. Özellikle minikler gösteri sırasında eğlenceli anlar yaşadı. Sihirbaz gösterisinin ardından sahneye çıkan semazenler izleyenleri farklı diyarlara götürdü. Gecenin finalini Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası yaptı. Orkestra Roman müziğinin en kıvrak örneklerini sunarken, izleyenler de hareketli parçala eşlik ederek güzel bir Ramazan gecesi daha yaşadı.

ÇAYLI’DA İFTAR BULUŞMASI

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel iftar buluşmaları da Çaylı ile devam etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Çaylı Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katılarak, yurttaşlarla bir araya geldi. Yemekte Başkan Bozbey’in yanı sıra Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay ve Nilüfer Belediye Meclis üyeleri de yer aldı. Hep birlikte orucun açıldığı iftar sofrasında yemeğin ardından Başkan Bozbey mahalle sakinleriyle sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …