Home GÜNCEL Mudanya’da Ramazan Şenlikleri birbirinden güzel etkinliklerle devam ediyor!

Mudanya’da Ramazan Şenlikleri birbirinden güzel etkinliklerle devam ediyor!

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 15:38
3 min read
Mudanya’da Ramazan Şenlikleri birbirinden güzel etkinliklerle devam ediyor! için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Orta Oyunu, Ramazan Sokağı, Hacivat-Karagöz etkinlikleri, Mudanyalı hemşehrilerimiz tarafından büyük bir beğeni ve ilgiyle izleniyor.

Etkinlikler kapsamında Mudanya Mütareke Parkı ve Güzelyalı Cumhuriyet Meydanı’nda gösterime sunulan “Gözlemeci” adlı orta oyunu, büyük ilgi gördü. Ramazan etkinliklerine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Eşi Gülbahar Türkyılmaz, Başkan Yardımcısı Mustafa Ay ve Eşi Mürvet Ay, Başkan Yardımcısı Metin Bağcı, Başkan Yardımcısı Metin Şen, Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nurhan Tekerek, Lisans 2 Öğretmeni Banu Çakmak, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Mudanyalı hemşehrimiz katıldı.

Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Lisans 2 öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu “Gözlemeci” adlı orta oyunu, Mudanya ve Güzelyalı’da sahnelendi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin bir arada yaşandığı Ramazan ayını, Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’ya yakışır bir şekilde idrak ettiklerini belirterek, “Ramazan ayı boyunca geleneklerimizin yaşatılması amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz kapsamında orta oyunundan, Hacivat-Karagöz’e kadar birbirinden güzel gösterilerin sunulduğu Ramazan Sokağı’nda, Mudanyalı hemşehrilerimizin büyük bir keyif alarak vakit geçirmelerinden büyük mutluluk duydum. Bu akşamki orta oyununu büyük bir başarıyla sergileyen Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları hoca ve öğrencilerine de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

1 (1)

Gösterinin ardından Başkan Hayri Türkyılmaz, Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nurhan Tekerek ve Lisans 2 Öğretmeni Banu Çakmak’e başarılı gösterilerinden dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …