Home GÜNCEL İftar yemeğini Başkan Dündar dağıttı!

İftar yemeğini Başkan Dündar dağıttı!

- Guncellenme Tarihi: 23 Haziran 2015 16:27
3 min read
İftar yemeğini Başkan Dündar dağıttı! için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan ayın boyunca her gün bin kişiye iftar yemeği verilen Elmasbahçeler Kültür Merkezi’nde kazanların başına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı.

Ramazan ayının bereketini ve huzur dolu ortamını vatandaşlarla bir arada değerlendirmek için büyük çaba gösteren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Elmasbahçeler Kültür Merkezi’nde yüzlerce kişi ile birlikte orucunu açtı. Osmangazi Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl Ramazan ayında 30 gün boyunca düzenlenen iftar yemeği öncesi kazanlarının başına geçerek vatandaşlara yemek dağıtan Başkan Dündar, Ramazan ayının tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesini diledi.

Osmangazi Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların bu ihtiyaçlarını gidermek, Ramazan ayını güzel geçirmeleri sağlamak adına yapımı tamamlanan Soğanlı Kültür Merkezi, Elmasbahçeler Kültür Merkezi, Eskici Mehmed Dede Aşevi ve Sakarya Mahallesi’ndeki Kimsesizler Evi’nde. her gün yaklaşık 2 bin 500 kişiye yemek dağıttıklarını ifade eden Başkan Dündar, “İftar sofraları, 7’den 70’e herkesi buluşturan, güzelliklerin paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği yerler. Bu güzel duyguları vatandaşlarımızla bir arada yaşamak adına 4 farklı noktada Ramazan ayı boyunca 75 bin kişiye yemek dağıtımı yapıyoruz. İftar yemeğinin dışında, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza belediye olarak çeşitli erzak yardımında da bulunuyoruz. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazanda vatandaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz iftar yemeklerine tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

109 Yıldır Aynı Gururla

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü münasebetiyle düzenlene…