Home GÜNCEL İftar sofrası Tekke Sokak’ta kuruldu!

İftar sofrası Tekke Sokak’ta kuruldu!

- Guncellenme Tarihi: 23 Haziran 2015 17:04
2 min read
İftar sofrası Tekke Sokak’ta kuruldu! için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın geçtiğimiz yıl başlattığı sokak iftarının ikincisi Yeni Mahalle Tekke sokak ile devam etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Eşi Hacer Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Biçer, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salih Güven’in de katıldığı sokak iftarı sokak sakinleri tarafında büyük ilgi gördü. İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde hazırlanan İftar menüsü Tekke sokakta kurulan sofralarda 400 kişiye ikram edildi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın iftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşların hal hatırlarını sorarak dertleri ile dertleşti. Kendi elleri ile sokak sakinlerine yemek ikramında bulunan başkan Sargın ” Ramazanı Şerif bizim dini vecibemizin çok ötesinde halkımızla sosyal ve kültürel alanda bir araya geldiğimiz duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız kırgınlıkları ortadan kaldırdığımız iyi hasletlerimizi çok yüksek seviyeye çıkarttığımız mübarek bir ayımız. Bu ramazan sofrasında sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Sokak iftarlarını düzenlemekle, Ramazanın bereketiyle insanları bir birleriyle tanıştırmayı, aynı masada oturtmayı amaçladık. Bu sofrayı düzenleyenlere öncelikle teşekkür ediyor, buraya icabet eden sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. İftar yemeğinden sonra Başkan Sargın iftardaki çocuklara oyuncak dağıtarak sevindirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …