Home GÜNCEL CHP’den Atatürk’e hakaret eden müdüre suç duyurusu!

CHP’den Atatürk’e hakaret eden müdüre suç duyurusu!

- Guncellenme Tarihi: 19 Haziran 2015 11:13
3 min read
CHP’den Atatürk’e hakaret eden müdüre suç duyurusu! için yorumlar kapalı
0

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’dan, Atatürk’ü cehennemde gösteren Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şube Müdürü Karaaslan’ın sosyal paylaşımına ilk tepki CHP’nin 25. dönem Bursa Milletvekili olan Orhan Sarıbal’dan geldi. Sarıbal, “Değer yargılarından bahsederken mangalda kül bırakmayan milli eğitim müdürürleri konu Atatürk, Cumhuriyet ve kazanımları gibi değerler olunca sosyal medya üzerinden, bu ülkenin değer yargılarını liçe sayarak adeta hadsizlik edip alay edercesine paylaşımlarda bulunuyorlar. Yapılması gereken açık ve nettir. Mustafa Karaaslan derhal istifa etmeli veya Bursa Valisi derhal İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün görevine son vermelidir. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün soruşturma başlatmış olması geçiştirme çabasıdır. Bu halkın değer yargıları ile alay edilmesine her zaman olduğu gibi sonuna kadar karşı duracağız” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZA DA HAKARET ETMİŞTİ”

Sarıbal ayrıca “Bu haddini bilmez şube müdürü Atatürk’e hakaretlerinin yanı sıra Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da sosyal medya aracılığı ile saldırlarda bulunarak hakaret etmiştir. Tepkimiz üzerine, ” benim twitter hesabım hacklenmiş, böyle bir şey demedim ” gibi laflarla yalan söyleyerek insanlara hakaret etmeye devam ediyor. Vali Bey’i göreve davet ettim. Bu gibi insanların böyle yerlerde bu şekilde davranmalarının kabul edilemez olduğunu ifade etti. Bu kendini bilmez şahsiyet hakkında suç duyurusnda bulunacağım. Konunun mecliste de takipçisi olacağımı buradan bilsinler” ifadelerini de kullandı.

Kaynak: bursadabugün

Karaaslan’ın Atatürk’e hakaret ettiği o paylaşımı:

ata

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…