Home SPOR Şampiyonluk Yolunda Kritik Mücadele

Şampiyonluk Yolunda Kritik Mücadele

- Guncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2015 23:18
2 min read
Şampiyonluk Yolunda Kritik Mücadele için yorumlar kapalı
0

Bayanlar Hentbol 1. Liginde Kader Maçı

Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, ligin ilk 3 sırası için belirleyici olacak maçta, averajla ikinci sırada yer alan Genç Uşak Spor ile Dikkaldırım Spor Salonunda karşılaşacak.

Ligde bir maç eksiğine rağmen liderin 2 puan gerisinde averajla 3’üncü sırada yer alan Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol takımı, şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinden biri olan Genç Uşak Spor ile yapacağı karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamladı. 2014-2015 Bayanlar Hentbol 1. Liginde ilk 3 sıra için belirleyici olacak bir maça çıkacaklarını söyleyen Antrenör Sebahattin Çetin, takımda eksik ve sakat sporcusunun bulunmadığını söyledi.

Ligi 33 puanla lider olarak götüren Eskişehir Anadolu Üniversitesinin ardından 32 puanla iki ve üçüncülüğü paylaşan iki takımın karşı karşıya geleceği maç öncesi değerlendirmede bulunan Çetin, “Uşak Spor ile sahamızda oynayacağımız maç, ligin ilk 3 sırasını belirleyecek, belki de şampiyonu belirleyecek bir maç. Her iki takımda aynı puanda. Ancak bizim bir maç eksiğimiz var. Milli takımdaki oyuncularımın da dönmesi ile takımda eksik ve sakat sporcum bulunmuyor. İnşallah bu maçı alıp, ardından karşılaşacağımız lig lideri Anadolu Gençlik maçında da şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In SPOR
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…