Home GÜNCEL Başkan Bozbey koltuğunu çocuklara bıraktı

Başkan Bozbey koltuğunu çocuklara bıraktı

- Guncellenme Tarihi: 1 Haziran 2015 12:09
2 min read
Başkan Bozbey koltuğunu çocuklara bıraktı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu çocuklara bıraktı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında çocuklar Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti

 

Özel Yiğitalp Anaokulu, Minik Kelebekler Anaokulu, Özel Erce Anaokulu, Görükle Hasan Güney İlkokulu, İpekyolu Anaokulu, Özel Egeberk Anaokulu, Çakmak Anaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Halk Evi’ndeki makamında bir araya geldi. Çocukların bayramını kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, koltuğunu minik öğrencilere bırakarak, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini sordu.

Başkan Bozbey’e 23 Nisan şiirleri okuyan minikler, talep ve önerilerini de iletti. Heyecanlı oldukları gözlerinden okunan minikler, okullarında yaptıklar çalışmaları Başkan Bozbey’e hediye ederken, Başkan Mustafa Bozbey de çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey de geleceğin büyükleri çocukların, daha iyi şartlarda yetişmeleri için üzerilerine düşen sorumlulukları yerine getirmek için yoğun çaba içinde olduklarını söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …