Home SON DAKİKA Maç Bayern’in, final Barça’nın

Maç Bayern’in, final Barça’nın

- Guncellenme Tarihi: 1 Haziran 2015 12:12
3 min read
Maç Bayern’in, final Barça’nın için yorumlar kapalı
0

Maç Bayern'in, final Barça'nın3-0’lık galibiyetin rövanşında Bayern Münih’e 3-2’lik skorla boyun eğse de Devler Ligi’nde adını finale yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde ilk maçta 3-0’lık skorla devirdiği Bayern Münih’e konuk olan , rakibine 3-2’lik skorla boyun eğse de finale yükselen taraf oldu.

‘nın finaldeki rakibi Çarşamba günü Real Madrid ile Juventus arasında oynanacak maçla birlikte belli olacak.

GOLLÜ BAŞLANGIÇ

Maçın ilk yarısı müthiş bir tempoda başlarken, ilk 20 dakikalık bölümde iki takımının da orta sahalarının aksamasıyla birçok pozisyon yaşandı.

5. dakikada Rakitic ile gole yaklaşsa da Hırvat oyuncunun vuruşunda Neuer gole izin vermedi. 7. dakikada ise Bayern Münih’in golü geldi. Sağ taraftan Xabi Alonso’nun kullandığı köşe vuruşunda Benatia yaptığı kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi: 1-0.

Bayern Münih’in gol sevinci ise fazla uzun sürmedi. 15. dakikada Messi’nin pasında araya sarkan Suarez, ceza sahası içinde müsait durumdaki Neymar’ı gördü, o da boş kaleye topu gönderdi: 1-1.

NEYMAR İŞİ BİTİRDİ

19. dakikada Bayern Münih Müller’in kafa vuruşuyla ikinci gole yaklaştı ama Ter-Stegen gole izin vermedi. 29’da ise tekrar Neymar sahneye çıktı. Ani gelişen atakta süratle ceza sahasına doğru sokulan Suarez, arka direkte bomboş olan Neymar’ı gördü. Onun topu kontrol ederek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak Neuer’in sağından ağlarla buluştu: 1-2.

Bu golden sonra Bayern Münih baskısını arttırsa da önce Schweinsteiger, ardından da Lewandwoski ile yakaladığı fırsatlardan sonuç alamadı ve ilk 45 dakika 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarının detayları birazdan…

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In SON DAKİKA
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Trafiğine Modef Düzenlemesi

Pazartesi günü başlayacak 50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı öncesi fuar alanı bölgesin…