Home GÜNCEL Vildan Yılmaz Gürel’den İnegöl çıkarması

Vildan Yılmaz Gürel’den İnegöl çıkarması

- Guncellenme Tarihi: 19 Haziran 2018 14:01
2 min read
Vildan Yılmaz Gürel’den İnegöl çıkarması için yorumlar kapalı
0

Bursa 2. Bölge AK Parti Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel, 24 Haziran’daki Milletvekili seçimi çalışmalarını İnegöl’de sürdürdü.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel çalışmalarına daha da hız verdi. İnegöl gezisine hasta ziyareti ile başlayan Gürel, hasta bir vatandaşın evine giderek ihtiyaçlarıyla ilgilendi ve kendisine acil şifa dileklerinde bulundu.

Gezisine AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretiyle devam eden Vildan Yılmaz Gürel, “Ülkemiz gibi İnegöl’de çok büyük bir gelişim yaşıyor. İnegöl’e yapılmamış birçok hizmeti AK Parti kadroları kazandırdı. Sloganımızda da dediğimiz yaparsa bundan sonrada AK Parti yapar” şeklinde konuştu.

Programına Orhaniye ve Akhisar Mahallerinde devam edenGürel’e İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da eşlik etti. Gürel’in, yapmış olduğu gezilerde halk ile temas ettiği hemen herkesi dikkatle dinlemesi ve notlar alması gözlerden kaçmadı. AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan da, esnaf ziyaretleri boyunca Gürel’i yalnız bırakmadı.

Günün sonunda Kemalpaşa Mahallesinde bulunan Kültürpark’a giden Gürel, AK Parti standını ziyaret etti ve İnegöl İlçesi AK Parti Yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …