Home FOTO GALERİ KADIN MECLİSİ YENİ DÖNEME HAZIR

KADIN MECLİSİ YENİ DÖNEME HAZIR

- Guncellenme Tarihi: 31 Ocak 2018 13:52
4 min read
KADIN MECLİSİ YENİ DÖNEME HAZIR için yorumlar kapalı
0

KADIN MECLİSİ ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Mudanya Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin genel kurul toplantısı konsey binasında yapıldı. Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı, Kadın Meclisi Başkanı İpek Demirtaş ve konsey üyeleri katıldı.

Mudanya’da bir yıl önce İpek Demirtaş başkanlığında işbaşına gelen Kent Konseyi Kadın Meclisi, üyeleriyle birlikte ilk meclis genel kurulunu gerçekleştirdi. Geçtiğimiz ay içerisinde Kent Konseyi Yürütme Kurulu tarafından görev süresi bir yıl daha uzatılan Demirtaş başkanlığındaki Kadın Meclisi, bugüne kadar yaptıkları faaliyetler ve yeni dönemde yapacakları çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Bünyelerinde oluşturdukları alt çalışma komisyonlarıyla başlattıkları tiyatro kursu ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili bilgi veren Başkan İpek Demirtaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne hazırlandıklarını ve bu etkinlikte emeğiyle bir yerlere gelen kadınların hikayelerinin anlatılacağı bir program hedeflediklerini, Nisan ayında Şükrü Çavuş Sait Eroğlu ile Mütareke ilkokullarında yürüttükleri “Fidandan Ormana” adlı projenin hatıra ormanını Has Mahalle’de oluşturacaklarını, Mayıs ayında ise kursta öğrenim gören kadın tiyatrocuların oyunlarını sergileyeceğini söyledi.

Mudanya Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı’nın da katılım sağladığı genel kurulda, kent konseylerinin temel amacının kamu ile vatandaşı STK’ları bir araya getirerek kentin sorunlarını belirlemek ve bunlarla ilgili çözüm üretim olduğunu belirterek, kadınları konseyin genel çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Konseyde 23 aydır Genel Sekreter ve personel olmaksızın yürütme kurulu üyeleriyle birlikte faaliyetler gerçekleştirmeye çalıştıklarının altını çizen Kazancı, konsey çatısı altında bir araya gelen bireylerin mutlak bir şekilde kişisel görüşlerinden ziyade uzlaşma kültürünü oluşturması gerektiğini söyledi.

Dilek ve temennilerin de görüşüldüğü toplantıda, görüş ve düşüncelerin ilgili birimlere aktarılması da karara bağlandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…