Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: BU GÜZEL ÜLKENİN GÜÇLÜ GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ

BAŞKAN SALMAN: BU GÜZEL ÜLKENİN GÜÇLÜ GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ

- Guncellenme Tarihi: 31 Ocak 2018 13:44
3 min read
BAŞKAN SALMAN: BU GÜZEL ÜLKENİN GÜÇLÜ GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ için yorumlar kapalı
0

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrelerinin ardından görevine başlayan Kestel İlçe Başkanı Mustafa Bayrak, beraberinde Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve ilçe yöneticileri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman Kestel ilçe teşkilatını ve Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ı ağırladı. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Salman, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Nilüfer ilçe kongrelerinin ardından tamamlanan ilçe kongreleri ile partilerini 2019’da gerçekleşecek olan tarihi seçimlere hazırlayacak kadroların ilçeler bazında oluşturulduğunu belirtti.

Başkan Salman, 2019 seçimlerinin AK Parti’nin Türkiye’yi daha güçlü bir geleceğe taşıdığı 2023, 2053, 2071 gibi büyük hedeflerinin kapısını aralayacağına vurgu yapana Başkan Salman, ‘Bizler de Bursa teşkilatları olarak bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Salman Şubat Ayı içerisinde gerçekleşecek olan il kongrelerinin ardından çalışmalarını daha da hızlandıracaklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana teşkilatlarımız sahada halkımızla iç içe. İnşallah hep birlikte, şehrimizin her köşesinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına her kesimden halkımızla iç içe olarak hedeflerimizi ve çalışmalarımızı anlatacağız. İnşallah halkımızla el ele şehrimiz ve ülkemizin güçlü geleceğini hep birlikte kuracağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Miniklerden Renkli Gösteriler

Nilüfer Belediyesi Burak Berk Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bay…