Home FOTO GALERİ BALKANTÜRKSİAD YENİ İŞ BİRLİKLERİ ARIYOR…

BALKANTÜRKSİAD YENİ İŞ BİRLİKLERİ ARIYOR…

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2017 14:25
4 min read
BALKANTÜRKSİAD YENİ İŞ BİRLİKLERİ ARIYOR… için yorumlar kapalı
0

İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI SÜRÜYOR…

BURSA – Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) üyeler arasındaki bağı, iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla hayata geçirdiği İş Geliştirme Platformu Projesi’nin yeni dönem ilk toplantısını Geçit Uzay Pastanesi’nde gerçekleştirdi.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender İskenderoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Baha Boztekin’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan da katıldı.

Toplantının açılışında konuşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender İskenderoğlu, yeni dönemin ilk iş geliştirme toplantısında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bu toplantılarda önemli iş birliklerinin doğabildiğini söyleyen İskenderoğlu, “Toplantılarımızda BALKANTÜRKSİAD üyesi arkadaşlarımızın birbirleriyle tanışıp kaynaşmasını amaçlıyoruz, her toplantımıza farklı üyelerimizi çağırmaya gayret ediyoruz. Daha önceki dönemlerde yaptığımız toplantılarda tanıştığımız kişiler sayesinde ortaya çıkan ortak akıl ile yeni iş fikirleri geliştirdik. Bundan sonra da devam edecek bu toplantılarımızla iş birliklerinin artarak süreceğini düşünüyorum” diye konuştu.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Baha Boztekin ise iş geliştirme toplantıları ile adeta bir ticaret havuzu oluşacağını ve bu havuzdan bütün üyelerin eşit bir şekilde yararlanabileceğini ifade etti. BALKANTÜRKSİAD’ın üye portföyünden de bahseden Boztekin, “Birbirinden farklı sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimiz var. İş yoğunluğundan tanışma ve işbirliği yapma şansı bulamayan arkadaşlarımıza bu toplantılarımızla bir fırsat oluşturuyor, ortak iş birlikleri doğabilecek bir ortam yaratmaya çalışıyoruz” dedi.

BALKANTÜRKSİAD’ın Bursa’nın en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyleyen Berat Tunakan da “BALKANTÜRKSİAD üyeleri olarak birbirimiz arasındaki ilişkileri ne kadar sıcak tutarsak her anlamda o kadar fazla fayda görürüz. 400’ü geçen üye sayımızla çok büyük bir aile olduk. Düzenlediğimiz ekonomi zirveleri ile Balkanlar ve Türkiye arasındaki ticaret köprüsünün güçlenmesine katkı sağlıyoruz.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da Startup Yatırımcı Ekosistemi Bir Araya Geldi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ev sahipliğinde in4startups dijital platfo…