Home FOTO GALERİ 11. ULUSAL ALKOL VE MADDE BAĞIMLILIĞI KONGRESİ 23-26 KASIM’DA…

11. ULUSAL ALKOL VE MADDE BAĞIMLILIĞI KONGRESİ 23-26 KASIM’DA…

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2017 14:24
4 min read
11. ULUSAL ALKOL VE MADDE BAĞIMLILIĞI KONGRESİ 23-26 KASIM’DA… için yorumlar kapalı
0

KONGREDE “BAĞIMLILIĞIN KARMAŞIK SÜRECİ VE UFUKTA BİZİ BEKLEYENLER” ELE ALINACAK…

 

BURSA – 11. Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi, 23-26 Kasım 2017’de Antalya’de yapılacak.  

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bünyesindeki AMATEM İstanbul Kliniğinin,  Bağımlılık Psikiyatrisi Derneği ortaklığı, Türkiye Psikiyatri Derneği ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin desteği ile düzenlendiği ve Burkon Turizm & Kongre organizasyonu ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Kongrenin bu yılki ana teması “Bağımlılığın Karmaşık Süreci – Öğrendiklerimiz ve Ufukta Bizi Bekleyenler” olacak.

Kongre Başkanı Doç. Dr. Cüneyt Evren, bu yıl 11. yapılacak kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu. Evren şunları söyledi: “Alkol ve madde bağımlılığı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en önemli toplum sorunlarından biri olmuş, bağımlılıkla mücadele de devlet politikalarında öncelik kazanmıştır. Bildiğiniz gibi alkol ve madde bağımlılığı ve davranışsal bağımlılıklar diğer tüm psikiyatrik tanılarla komorbidite gösteren ve tüm ruh sağlığı alanında çalışanların ilgilenmesi gereken güncel toplumsal bir sorun halini almıştır. Çözümünde çok disiplinli bir yaklaşım gerektiren alkol ve madde kullanımı sorununun tartışılacağı kongremiz tüm ruh sağlığı çalışanlarının katılımı ile zenginleşecektir.”

Düzenleme kurulu olarak katılımcılar için farklı ve yeniliklerin olduğu bir program hazırlamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Evren açıklamalarını şöyle noktaladı: “Kongreye Türkiye’den ve yurtdışından katılacak seçkin bilim adamları, en güncel bilgileri konferans, panel, kurs, tartışma toplantıları ve uydu sempozyumları ile gündeme taşıyacaklardır. 11. Ulusal Alkol Madde Bağımlılığı Kongre’sinde bağımlılığın anladığımız ve anlaşılmayı bekleyen sürecini konuşmak üzere siz değerli katılımcıları, katkılarınız ile bilimsel başarısının artacağını düşündüğümüz kongremize davet ediyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …