Home FOTO GALERİ JUNİOSHOW’UN ÜNÜ DÜNYAYA YAYILIYOR…

JUNİOSHOW’UN ÜNÜ DÜNYAYA YAYILIYOR…

- Guncellenme Tarihi: 2 Kasım 2017 13:38
5 min read
JUNİOSHOW’UN ÜNÜ DÜNYAYA YAYILIYOR… için yorumlar kapalı
0

  JUNIOSHOW ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

BURSA – Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün ihracatçı kimliğine büyük güç katan Junioshow (Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazırgiyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı), için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Tekstil modasına yön veren, trendlerin sektör profesyonelleri ile buluşacağı fuar, katılımcı ve ziyaretçilerine tasarım ve inovasyon odaklı uluslararası bir platform sunacak olan ve ilkbahar & yaz konseptiyle, 0–12 yaş arası bebe ve çocuk hazır giyim sektörünün en iyilerinin sergileneceği fuar, 10 Ocak 2018’te kapılarını açacak ve 13 Ocak’a kadar ziyaret edilebilecek.

Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO), TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş ve Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) işbirliğiyle gerçekleştirilen Junioshow için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

10 Ocak 2018’te kapılarını aralayacak olan fuar kapsamındaki hazırlıklar, BEKSİAD Alım Heyeti Komisyonu’nun önderliğinde gerçekleştirilen, turizm acentesi ve diğer ilgililerin katıldığı toplantıda masaya yatırıldı.

Yapılan değerlendirme ve istişare toplantısının ardından açıklamalarda bulunan BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, Bursa’nın bebe-çocuk konfeksiyonu üretimindeki gücüne vurgu yaptı. Bebe ve çocuk konfeksiyonuna yönelik bu denli önemli bir fuarın Bursa’da yapılıyor olmasının önemine işaret eden Atalay, “Dünyanın her bir bölgesinden fuarımıza misafir edeceğimiz firma temsilcilerini davet etmek üzere değerlendirmelerde bulunduk. Bugün itibari ile 34 ülkeden 350 firma temsilcisini davet etmek üzere kayıt altına aldık. Önümüzdeki günlerde sürpriz ülke ve firmaları da listemize dahil ederek ziyaretçi sayısını arttıracağız” dedi.

Dünya standartlarında bir fuar

Atalay, Junishow’un dünya standartlarında bir fuar olduğunu belirterek, “Bu bağlamda UR-GE çalışmaları kapsamında fuarlarımıza destek olan başta Ekonomi Bakanlığı’mıza ve yetkililerine, sektörel her çalışmamızda bizlerin yanında olan BTSO Başkanımız İbrahim Burkay’a ve kendilerinin nezdinde tüm BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ederiz. Ayrıca fuarımızın niteliğini arttırmak adına BEKSİAD bünyesinde oluşturulan ve üstün gayret sarf eden Fuar Komisyonu ve Alım Heyeti Komisyonu Üyeleri’me teşekkür ediyorum. Bebe ve çocuk konfeksiyonu üretiminin lider kenti Bursa, Ocak ayında yine ses getiren bir fuara imza atacak. Biz de bunun heyecanıyla yeni sezonda raflarda yer alacak ürünlerimizi yavaş yavaş tamamlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Taşımacılıkta Bir Ülke ile Daha Sınırları Kalktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Kırgızistan Kara Ulaştırması Karm…