Home FOTO GALERİ BTB BURSİYERİNDEN VEFA ÖRNEĞİ…

BTB BURSİYERİNDEN VEFA ÖRNEĞİ…

- Guncellenme Tarihi: 2 Kasım 2017 13:36
2 min read
BTB BURSİYERİNDEN VEFA ÖRNEĞİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bursa Ticaret Borsası’nın, üniversite eğitim hayatı boyunca burs desteği sağladığı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü mezunu Gizem Kılıç, Bursa Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Bursa Ticaret Borsası, ülke ve Bursa ekonomisine sağladığı katma değerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri kapsamında verdiği burslarla eğitime katkı vermeyi de sürdürüyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden mezun olan ve üniversite eğitim hayatı boyunca Bursa Ticaret Borsası’ndan burs desteği alan Gizem Kılıç, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’yı ve Meclis Başkanı Mehmet Aydın’ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten çok mutlu olduğunu belirten Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Eğitime sunduğumuz katkıların meyvelerini almaya başlıyoruz. Destek verdiğimiz gençlerimizin mezun olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Biz başarılı ve hedefi olan gençlerimize yardım etmeyi sürdüreceğiz. Zaten gençlerimiz mezun olduktan sonra onlarla iletişimimizi devam ettiriyoruz.” diye konuştu.

Gizem Kılıç da, kendisine güvenerek üniversite hayatı boyunca desteklerini esirgemeyen Bursa Ticaret Borsası yetkililerine teşekkür ederek, BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’ya çiçek verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…