Home FOTO GALERİ BURSA’YA “YILIN VALİLİĞİ” ÖDÜLÜ

BURSA’YA “YILIN VALİLİĞİ” ÖDÜLÜ

- Guncellenme Tarihi: 5 Ekim 2017 13:52
2 min read
BURSA’YA “YILIN VALİLİĞİ” ÖDÜLÜ için yorumlar kapalı
0

Yaşayan Şehirler Platformu ve Dokuz Eylül Üniversitesinin işbirliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı destekleriyle hayata geçen “Şehir Ödülleri Türkiye 2017” de Bursa Valiliği’ne “Yılın Valiliği” ödülü verildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayında gerçekleştirilen ödül töreninde Bursa Valisi Sayın İzzettin KÜÇÜK adına Vali Yardımcısı / İl AB Daimi Temas Noktası Yunus Fatih KADİROĞLU ödülü aldı.

“Şehir Ödülleri Türkiye” Umut Işığı Temalı Paydaş Ödüllerinde Yönetim Ödülleri kapsamında yerel yönetimlerden, özel kuruluşlara, kalkınma ajanslarından üniversitelere kadar birçok farklı alanda şehrine katkı sağlayan, yerelden kalkınma yaratan şehir paydaşları değerlendirildi. Türkiye’nin 81 ilindeki tüm kamu ve özel kuruluşların projelerini sunduğu yoğun başvuru süreci sonunda; Türkiye’nin farklı bölgelerinden kurum ve kuruluşlar seçkin jüri üyelerinin değerlendirmesi ile ödül aldı. Bursa Valiliği; AB Proje ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen Coğrafi İşaret, Yöresel Üreticiler Eğitim Akademisi, Evde Bakım Hizmeti veren aile üyelerine yönelik eğitimleri konu alan projelerle yarışmaya katılarak; Umut Işığı Temalı Paydaş Ödülleri kategorisindeki Yönetim Ödülleri kapsamında Bursa Valiliği “Yılın Valiliği” ödülüne layık görüldü.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…