Home FOTO GALERİ KÜKÜRTLÜ LİONS’TA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

KÜKÜRTLÜ LİONS’TA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2017 14:28
4 min read
KÜKÜRTLÜ LİONS’TA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI için yorumlar kapalı
0

KÜKÜRTLÜ LİONS’TA DURGUT DÖNEMİ

 

BURSA- Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’nun aktif kulüplerinden Kükürtlü Lions Kulübü’nde devir teslim töreni yaşandı. 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı Hülya Korgavuş görevini 2017-2018 Hizmet Dönemi Başkanı Ceren İplikçi Durgut’a bıraktı.

 

Podyum Davet’te gerçekleştirilen törene Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Dr. Ender Tukay ve geçmiş dönem genel yönetmenleri ile Kükürtlü Lions Kulübü üyelerinin yanı sıra Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı kulüplerin başkanları ve üyeleri katıldı.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Hülya Korgavuş dönemi boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerden bahsetti ve bu dönem boyunca kendisiyle beraber özveriyle çalışan kulüp üyelerine teşekkürlerini sundu. Korgavuş, “Başkanlık dönemim boyunca laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden ödün vermeden, Lions tüzük ve yönetmeliklerine saygılı olarak, birçok yüreğe sevgiyle dokunmaya çalıştığımız bir dönem geçirdik. İnanıyorum ki yeni dönem başkanımız Ceren İplikçi Durgut ve yeni yönetim kurulumuz çıtayı daha yukarılara taşıyacak, Ona ve yönetim kuruluna görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Ceren İplikçi Durgut ise yeni hizmet dönemi başkanı olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Durgut, tüm Kükürtlü Lions kulübü başkanlarına ve tüm kulüp üyelerine teşekkür ettiğini söyledi. Karşılıksız, gönüllü hizmet mottosunu benimsemiş bir kulübün üyesi ve kulübünün başkanı olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Durgut, “Her zaman olduğu gibi tüm Lions dostlarımızla ortak hedef çerçevesinde, tek yürek çalışacağımıza inanıyorum” dedi.

Tören Dr. Ender Tukay, Hülya Korgavuş ve Ceren İplikçi Durgut’un beraber hizmet meşalesini yakmasının ardından son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüfer Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, yönetimini belirledi. Başkan Özdemir, 7 başkan yard…