Home FOTO GALERİ Akmerkez’de ‘İyi Yaşam’ günleri başlıyor

Akmerkez’de ‘İyi Yaşam’ günleri başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2017 14:31
10 min read
Akmerkez’de ‘İyi Yaşam’ günleri başlıyor için yorumlar kapalı
0

Kaliteli bir yaşamın püf noktalarını; yoga, canlı beslenme, doğru nefes teknikleri ve detoks başlıklarıyla bir araya toplayan Akmerkez Wellness Festival 9-10 Haziran tarihlerinde, saat 12.30-19.00 arasında Üçgen Teras’ta gerçekleşecek. Festivale; Dr. İzzet Memi, Demet Şener, Detoks Uzmanı Sevilay Öztürk, Canlı Beslenme Uzmanı Alev Tekinak Özderici ve Astroloji Uzmanı Hande Kazanova gibi alanında uzman isimler katılacak. Festivalde terasta tarım ve çocuklara özel etkinlikler de gerçekleşecek.

 

Vücudumuza kaliteli bir yaşam sunmanın, iyilik ve sevgi yayarak hayatı güzelleştirmenin püf noktalarının misafirlerle paylaşılacağı Akmerkez Wellness Festival 9-10 Haziran tarihlerinde Üçgen Teras’ta gerçekleşecek.  Öğlen 12.30’dan akşam 19.00’a kadar sürecek olan festivalde ilk olarak ‘Açık Ruh Ameliyatı’ başlıklı söyleşisiyle Dr. İzzet Memi misafirlerle buluşacak. Memi, bakış açımızı değiştirerek ve farkındalık kazanarak hayatımızı güzelleştirmek ve kolaylaştırmak üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

 

DEMET ŞENER İLE YOGA SOHBETİ

 

İlk günün ikinci konuğu ise uzun süredir yoga yapan ve sosyal medya hesaplarından da yogaya dikkatleri çeken Demet Şener olacak. 9 Haziran Cuma günü saat 14.00’da Oylum Talu moderatörlüğünde gerçekleşecek olan sohbette yoganın önemi ve insan hayatına katkısı vurgulanacak.

Yoga sohbetinin ardından saat 15.30’da Detoks Uzmanı Sevilay Öztürk detoksun faydalarını, zararlarını ve doğru bilinen yanlışları anlatacak. Hemen ardından ise Ek Biç Ye İç’in Permakültür Uzmanı Shaul Shaham eşliğinde ‘Mikro Yeşiller Yetiştirme Atölyesi’ etkinliği gerçekleşecek. Misafirler bu atölyede evde filiz yetiştirmenin püf noktalarını öğrenecek.

Festivalin ilk günü, saat 17:30’da Türkiye’nin ilk ve tek Ayurvedik Yaşam Eğitmeni Ebru Şinik’in ‘Kadim Nefes Teknikleri’ eğitimiyle devam edecek.


CANLI BESLENMENİN SAĞLIĞA ETKİLERİ

Wellness Festival’in ikinci günü Canlı Beslenme Uzmanı Alev Tekinak Özderici’nin saat 12.30’da gerçekleşecek olan ‘Her Şey Canınıza Değsin’ başlıklı söyleşisiyle başlayacak. Özderici söyleşisinde günlük hayatta tüketilenlerin beslenme içindeki yeri ve bütünsel sağlığımıza etkilerinden bahsedecek, tam anlamıyla doğru beslenmenin püf noktalarını paylaşacak.

Etkinlikler saat 14.00’da Astroloji Uzmanı Hande Kazanova’nın Ay burcunu anlatacağı keyifli söyleşisiyle devam edecek. Kazanova, Ay’ın hareketlerini takip ederek duygularımızı, besleyici yönlerimizi, doğru beslenme şeklimizi nasıl keşfedeceğimizi anlatacak.
Festivalin ikinci gün programı; saat 15.30’da Estetik Uzmanı Şah Yaycı’nın ‘Yaşının İyisi Ol’ söyleşisi,  16.30’da Begüm Atakan ile turşu atölyesi ve 17.30’da Psikolog ve Kişisel Gelişim Uzmanı Can Aydoğmuş’un ‘Düşle, İnan, Yaşa’ başlıklı söyleşiyle devam edecek. Festivalin her iki günü ise saat 18.30’da Akmerkez Üçgen Teras’ta gerçekleşecek Happy Hour’larla sonlanacak. Misafirler, Ek Biç Ye iç ve Take A Seat’in sunacağı sağlıklı atıştırmalıklar, leziz içecekler ve ritmik müziklerle günün yorgunluğunu atacak.

Festivalde ayrıca farklı alanlarda iyi yaşama dair  markaların yer alacağı ‘İyilik Pazarı’ adında bir wellness market kurulacak. Misafirler farklı standlarda iyi yaşama dair kitapları inceleme,  masum tatlılar ve taptaze meyve sularını da tatma ve satın alma imkânına da sahip olabilecek.

 

ÇOCUKLAR DOĞAYI KEŞFEDECEK

İki gün boyunca sürecek olan Wellness Festival’de çocuklara özel etkinlikler de düzenlenecek. Çocuklar, Üçgen Teras’ta kurulacak olan minik lounge alanında çocuk yogası ve Pakoline ile birlikte keşif ve yaratıcılık dolu oyunlarla eğlenecek. Ayrıca her iki gün de saat 14.00’da gerçekleşecek Terasta Tarım Keşif Gezisi ve Bahçe Turu’na katılarak doğayı yakından tanıma şansı elde edebilecekler.


TERASTA TARIM KEYFİ

Akmerkez Wellness Festival söyleşileri paralel bahçe etkinlikleriyle taçlanacak. ‘Terasta Tarım Keşif Gezisi’ her iki gün de saat 12.00’dan 18.00’a kadar misafirleri ağırlayacak.  Etkinlikte, Üçgen Teras’ta yer alan çeşit çeşit bitkilerle renklenmekte olan farklı boy ve şekillerdeki yükseltilmiş toprak yataklarından başlayıp, hidroponik sistemlerin kenarından geçerek, balıklarla bitkilerin mükemmel bir döngüde yaşadığı akuaponik bahçeye doğru, şehrin göbeğinde umut verici bir yolculuğa çıkılacak.

 

Program:

 

9 Haziran Cuma

12:30 – Dr. İzzet Memi ile Açık “Ruh” Ameliyatı

14:00 – Yoga ile Hayatımdaki Değişim / Demet Şener&Oylum Talu

15:30 – Detoks ile Yeniden Yenilen / Sevilay Öztürk

16:30 – Mikro Yeşiller Yetiştirme Atölyesi / Shaul Shaham

17:30 – Denge, İç Huzur ve Mutluluğun En Basit Anahtarı: “Kadim Nefes Teknikleri” / Ebru Şinik

18:30 – Ek Biç Ye İç İle Happy Hour / Flappers Swing & DJ

12:00 – 18:00 – Terasta Tarım Keşif Gezi

 

10 Haziran Cumartesi

12:30 – Herşey Canınıza Değsin / Alev Tekinak Özderici

14:00 – Hande Kazanova ile  Kişiliğinizi Doğrudan Yöneten Ay Burcu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

15:30 – Yaşının İyisi Ol ! / Şah Yaycı

16:30 – Turşu Aşkına! / Begüm Atakan ile Sağlıklı Turşu Yapım Atölyesi

17:30 – Düşle İnan Yaşa! / Can Aydoğmuş

18:30 – Take A Seat İle Happy Hour / Django Jazz Grubu- Le Motif

12:00 – 18:00 – Terasta Tarım Keşif Gezi

 

 

Çocuklar için

 

9  – 10 Haziran

13:00 – 14:00 / Ek Biç Ye İç  ile bahçemizden sağlıklı ve keyifli atıştırmalıklar

13:00 – 18:00 / Çocuk Yogası

14:00 – Terasta Tarım / Bahçe Turu

Tüm gün / Pakolino ile Çocuk Etkinlikleri

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …