Home FOTO GALERİ Dündar’a ‘DOST’ Ziyareti

Dündar’a ‘DOST’ Ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 17 Mayıs 2017 14:43
3 min read
Dündar’a ‘DOST’ Ziyareti için yorumlar kapalı
0
  • Başkan Dündar, Bulgaristan Dost Partisi Kadınları’nı Ağırladı
  • Dündar: “Halkın İçine Girmek ve Kendimizi İfade Edebilmek Çok Önemli”

 

Bulgaristan Dost Partisi Kırcaali Kadın Kolları Başkanı Selime Süleyman ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

 

Kırcaali’de bir süre önce göreve seçilen Dost Partisi Kadın Kolları yönetimini Ördekli Kültür Merkezi’nde ağırlayan Başkan Mustafa Dündar, Selime Süleyman ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Kadının her konuda olduğu gibi, siyasete de nezaket ve saygıyı getirdiğine dikkat çeken Dündar, “Siyasette halkın içine girmek ve kendimizi ifade edebilmek çok önemli. Bunları yaptıktan sonra başarı gelir. Tabi ki her ülkenin, her bölgenin şartları farklı olabilir. Dolayısıyla bu şartlara göre projeler üretilmeli ve programlar yapılmalı. Sizin bu kadar etkin ve kalabalık şekilde bir arada olmanız bile bana göre büyük bir başarı. Organize olmuş üç kişi, üç milyon kişiyi yönetebilir. Yaptığımız çalışmalarda bilinçli olmamız ve inanmamız lazım. İnandıktan sonra başarı kaçınılmazdır. Her işte olduğu gibi siyasette de azim ve pes etmemek önemlidir. Üşenmeden, vazgeçmeden, ısrar ederek herkese kapımızı açık tutmalıyız. Sizin bu şekilde çalışmanız erkekleri de tetiklemiş olur. Çalışmalarınızı böyle kalabalık ve birlik içinde yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

 

Dost Partisi Kırcaali Kadın Kolları Başkanı Selime Süleyman da, Başkan Mustafa Dündar’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Sizin siyaset ve yerel yönetimlerdeki tecrübeleriniz, çalışmalarımızda bizlere örnek olacak. Verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Ziyaret sonrasında Başkan Dündar, konuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Taşımacılıkta Bir Ülke ile Daha Sınırları Kalktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Kırgızistan Kara Ulaştırması Karm…