Home FOTO GALERİ Osmangazi Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Osmangazi Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

- Guncellenme Tarihi: 10 Nisan 2017 15:00
2 min read
Osmangazi Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı için yorumlar kapalı
0
  • Encümen ve İhtisas Komisyonları Yeni Üyeleri Seçildi
  • Engelliler ve Yaşlılar Komisyonu Kuruldu

 

Osmangazi Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda encümen ve ihtisas komisyonlarının yeni üyeleri belirlendi.

Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Mustafa Dündar, gündem maddelerine geçilmeden önce Mart ayında yapılan faaliyetlerle ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi. Başkan Dündar, şehrin daha modern ve yaşanabilir olması için eğitimden, kültür sanat ve spora, ulaşımdan tarihi mirasın korunmasına yönelik her alanda yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirtti. Başkan Dündar’ın konuşmasının ardından encümen ve ihtisas komisyonlarının yeni üyelerinin seçimine geçildi.

Encümen üyeliği seçimi gizli oyla yapılırken, ihtisas komisyonlarının seçimi ise açık oylamayla gerçekleştirildi. Encümen üyeliklerine Mustafa Önder, Ayşe Ertan ve Ali Yıldız seçildi.  Ayrıca, ilk kez oluşturulan Engelliler ve Yaşlılar Komisyonu ile birlikte ihtisas komisyonlarının sayısı 8’e yükseldi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Taşımacılıkta Bir Ülke ile Daha Sınırları Kalktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Kırgızistan Kara Ulaştırması Karm…