Home EĞİTİM İZNİK’TE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILDI

İZNİK’TE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILDI

- Guncellenme Tarihi: 6 Kasım 2015 11:51
2 min read
İZNİK’TE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILDI için yorumlar kapalı
0

İznik’te Fatih Projesi kapsamında İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci İznik Anadolu Lisesinde 102 öğrenciye tabletleri dağıttı.

BEL_1484

İznik’te, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı. Tablet bilgisayar dağıtımı dolayısıyla İznik Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencilerine dağıtılan törende İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Milli Eğitim Şube Müdürü Filiz Baran, İznik Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Bıçak, Okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmada ” İznik Anadolu Lisesi Eğitim öğretim alanında da başarısını sürdürüyor. Sevgili gençler bugün çok önemli bir program için buradayız. Bu hizmetlerin hepsi sizin için yapılıyor. Çok okumalısınız. Çok çaba sarf etmelisiniz. Araştıran, kendini geliştiren bireyler olmalısınız. Bu verilen tabletlerle eğitim öğretim amaçlı olarak başarılarınızın artırmasını hedefliyoruz. Hepinize eğitim ve öğretim de başarılar diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…