Home GÜNCEL BURSA SÖYLEM AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

BURSA SÖYLEM AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 16 Temmuz 2015 12:46
4 min read
BURSA SÖYLEM AİLESİ İFTARDA BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

Ekonomi ve siyaset haber içeriğiyle Bursa gündemine katkıda bulunan Bursa Söylem Gazetesi ailesi iftar davetinde bir araya geldi.

iftar3

Trilye Yelken Kulübü’nde gerçekleşen iftar yemeğine AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Özyürek, Ak Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı Mali işler Başkan Yardımcısı Mustafa Boz, MİSİAD Bursa Şube Başkanı aynı zamanda Mel İç Dekorasyon sahibi Günay Tandoğan ve eşi Melike Tandoğan, Vamates Tesisat Teknolojileri Teknik Hırdavat Pnomatik İnş. Otomasyon Teks San. tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, Selis Group Genel Müdürü Rauf Ceylan ve eşi Simden Ceylan, Tuğral Döküm ve Tuğral Metal şirket sahibi Tevfik Tuğral ve gazetemizin köşe yazarları, Semra Kozanlı ve Asistanı Gamze Bozdağ, Fahrettin Beşli, Yüksel Civelek, Mahmut İnan OSGB-TMGD Çevre Danışmanlık Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda konuk köşe yazarlarımızdan Mahmut İnan ve Bursa Söylem Gazetesi Reklam Müdürü Nuran Sümer, Muhasebe ve idari İşler Müdürü Dilara Gençler, Yazı İşleri Müdürü Reyhan Dural, Stajyer Gülçin Yılmaz ve Bursa Söylem Gazetesi İmtiyaz sahibi Semra Teke Katıldı.

iftar6

Katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür eden Bursa Söylem Gazetesi İmtiyaz sahibi Semra Teke;  “Ramazan ayı birlik, beraberlik ayıdır, bu akşam burada farklı iş kollarına farklı siyasi görüşlere sahip dostlarımızla bir araya geldik, davetimizi onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

iftar5

Gecede MİSİAD Bursa Şube Başkanı Günay Tandoğan, Bursa Söylem Gazetesi İmtiyaz sahibi Semra Teke’ye MİSİAD Derneğine göstermiş olduğu ilgi ve yardımdan dolayı teşekkür plaketi sundu. Semra Teke, doğal güzellikleriyle adından söz ettiren Trilye Yelken Kulübü çalışanlarına göstermiş oldukları özen ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Ramazan bereketinin aynı sofrada paylaşıldığı iftar yemeği keyifli sohbet eşliğinde son buldu.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …