Home GÜNCEL Engin Tokgöz: “Türkyılmaz 2014 yılındaki seçim vaatlerinin hiçbirini yerine getirmedi”

Engin Tokgöz: “Türkyılmaz 2014 yılındaki seçim vaatlerinin hiçbirini yerine getirmedi”

- Guncellenme Tarihi: 5 Şubat 2019 15:03
4 min read
Engin Tokgöz: “Türkyılmaz 2014 yılındaki seçim vaatlerinin hiçbirini yerine getirmedi” için yorumlar kapalı
0

DSP Belediye Başkan aday tanıtım toplantısında, DSP Mudanya Belediye Başkan adayı Engin Tokgöz tanıtıldı. Tokgöz, Mudanya’nın en büyük sorunu olarak Mudanya’yı yönetenleri göstererek, “Bu sorunu en kısa zamanda çözmeliyiz” dedi.

DSP Bursa İl Başkanı Cahit Akıncı yaptığı açıklamasında, “Önümüzdeki yerel seçimlerde ülkeyi yönetecek yerel kadroları belirleyeceğiz. Bu seçim sözde ittifaklarla seçime giren partiler ile, halk ve ittifak kuran DSP arasında geçecektir” diyerek sözü Mudanya Belediye Başkan Adayı Engin Tokgöz’e verdi.

Engin Tokgöz, sözlerine neden aday olduğu anlatarak başladı. Tokgöz, “31 Mart 2014 yılından bu yana Mudanya’nın mevcut yönetiminin başarısız, beceriksiz ve basiretsiz tutumundan dolayı, Mudanya halkının tamamının düşüncesi olan bu yönetim değişip, yeni vizyon dolu yapıcı, güler yüzlü, bilgi ve birikimiyle donanımlı bir yönetim anlayışının gelmesini temenni ve arzu ediyoruz” dedi.

DSP’den aday olduğu konusuna gelen Tokgöz, “Madem mevcut belediye başkan adayı adayları belirlediniz, neden ön seçim yapılacağı karar defterine işlendiği halde yapmadınız?” sorularını CHP yönetimine yöneltti.

Mudanya’yı 5 yıldır Hayri Türkyılmaz’ın yönettiğini belirten Tokgöz, ” Yaptıkları ortada. Yeniden oy vermek zorunda değiliz. Alternatif olarak DSP’den aday olmaya karar verdim, başarılı olacağıma inanıyorum.” dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın 2014 seçim beyannamesinin yer aldığı kitapçığı gösteren Tokgöz, kitapçıkta vaat edilen hiçbir faaliyetin yapılmadığını ve yapılamayacağını ifade etti. Tokgöz, “Bu vaatlerin bir tanesini bile yaptıysa kendisinde bu sözlerimden dolayı özür dileyeceğim” dedi.

Yola birlikte çıktığı arkadaşlarının içinden sadece 2 kişinin kaldığını ifade eden Tokgöz, Mudanya Belediyesinin faaliyet ve hizmetlerinin açıklandığı bilgilerin bulunduğu kitapçığı göstererek, “Şenlikten, eğlenceden başka bir şey yok. Sen vaat ettiğin hangi hizmeti yaptın? Esnafın dükkanını neden başına yıktın? Nerede yeşillik anlayışın, ortalık taş kesti. Yıldız Tepe projesi ve Atatürk Parkı olarak tescil edilen ve inatla Ata Park olarak lanse edilen yerlere kaç para harcadın? Neden bunları açıklamıyorsun? Ben başkan olursam bunları tek tek ortaya çıkaracak ve senden hesabını soracağım.” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…