Home GÜNCEL Mustafakemalpaşa’da 29 Ekimde Çifte Bayram Yaşanacak

Mustafakemalpaşa’da 29 Ekimde Çifte Bayram Yaşanacak

- Guncellenme Tarihi: 28 Ağustos 2023 10:09
1 min read
Mustafakemalpaşa’da 29 Ekimde Çifte Bayram Yaşanacak için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi 7. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni ile Cumhuriyet Bayramında çocuklara çifte bayram yaşatacak.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, ilçe halkına hizmetler sunarak, maddi imkânsızlıklar nedeniyle çocuklarını sünnet ettiremeyen aileler, ilk mürüvvet heyecanını bu yıl da Mustafakemalpaşa Belediyesi aracılığıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yaşayacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında çifte bayramın yaşanacağı sünnet şöleni için 10 Eylül 2023 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

4-13 yaş arası çocukların erkekliğe ilk adımını atacağını toplu sünnet şöleni için özel program hazırlayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, çocukların bu özel günlerinde yanlarında olmak istediklerini vurguladı. Toplu Sünnet başvuruları için Mustafakemalpaşa Belediyesi hizmet masaları veya 444 3 815 numaralı çağrı merkezinden başvuru yapılabileceğini duyurdu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Otosansit Tahsilat Şubesi İle Setbaşı Hizmet Binasında Bulunan Ortak Vezneler Taşındı

Bursa Defterdarlığı’nın açıkladığı bilgilere göre, Yiğitler Mahallesi Otosansit Merk…