Home FOTO GALERİ BAŞKAN TORUN’DAN TEŞEKKÜR

BAŞKAN TORUN’DAN TEŞEKKÜR

- Guncellenme Tarihi: 18 Temmuz 2017 14:05
2 min read
BAŞKAN TORUN’DAN TEŞEKKÜR için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişimi ve arkasından milletçe yazılan destanın anısını yaşatmak için 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nı hınca hınç dolduran Bursa Halkı’na teşekkür etti.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından 81 ilde meydanları dolduran halkın 27 gece süren demokrasi nöbetlerinin yıldönümünde Bursa Halkı yine 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’ndaydı. 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında tüm ilçelerde de iki gece boyunca süren nöbetlere Bursa halkı yine yoğun ilgi gösterdi.
Çeşitli etkinliklerle sürdürülen ve dün gece saat: 00.00’da sonlandırılan demokrasi nöbetleri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Torun, bir haftadır farklı organizasyonlarla sürdürülen ve demokrasi nöbetleri ile taçlandırıldığını belirtti. Başkan Torun, şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilen organizasyonlar ve nöbetlere karşı halkın yoğun ilgisine teşekkür ederek, “15 Temmuz’da yazılan destan ve o gece bu ülkenin geleceği için canını siper eden kahramanlar unutulmadı, unutulmayacak. Türkiye, dünyaya örnek birliktelik ruhunu bir kez daha gösterdi. Yurdun dört bir yanında ortaya çıkan eşsiz manzaraları meydana getiren aziz milletimize teşekkür ederim” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…