Home FOTO GALERİ İMO BURSA ŞUBE YÖNETİMİ, DSİ YENİ BÖLGE MÜDÜRÜ ÇELENK’İ ZİYARET ETTİ

İMO BURSA ŞUBE YÖNETİMİ, DSİ YENİ BÖLGE MÜDÜRÜ ÇELENK’İ ZİYARET ETTİ

- Guncellenme Tarihi: 18 Temmuz 2017 14:06
2 min read
İMO BURSA ŞUBE YÖNETİMİ, DSİ YENİ BÖLGE MÜDÜRÜ ÇELENK’İ ZİYARET ETTİ için yorumlar kapalı
0

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetim Kurulu, DSİ 1’nci Bölge Müdürü Hayati Çelenk’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

BURSA – Göreve yeni atanan DSİ 1’nci Bölge Müdürü Hayati Çelenk, İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Mustafa Er, Sayman Üye Ayşe Asena Dişbudak, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Kamil Goral ve Hatice Müjgan Elmas’ı makamında ağırladı. İMO Bursa Şube İş Yeri Temsilcisi ve Bölge Müdür Muavini Erdinç Kuran’ın da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı işbirliği çalışmaları ele alındı.

DSİ 1’nci Bölge Müdürü Çelenk’e ‘hoş geldiniz’ diyen Başkan Mehmet Albayrak, İMO Bursa Şubesi’nin çalışmalarını aktardı. İMO’nun Türkiye genelinde 120 bin üyesi ile büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Başkan Albayrak, “4 bin 100 üyeye ulaşan İMO Bursa Şubesi’nin en önemli amacı üyelere hizmet. Şube yönetimi olarak kurulduğumuz günden bu yana mesleki bilgi ve deneyimler ışığında üyelerimizin ve kentin sorunlarını kamuoyuna duyurmak için çaba sarf ediyoruz. Bu doğrultuda yerel yönetimlerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte iş birliğine önem veriyoruz. Gayemiz kent ve kentlinin yararına olan doğru uygulamaların hayata geçirilmesini sağlamak” dedi.

Başkan Albayrak, DSİ 1’nci Bölge Müdürü Çelenk’i İMO Bursa Şube’ye davet ederken, Çelenk’te Şube Yönetimine bölgede hedefledikleri çalışmaları anlattı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …