Home GÜNCEL Lionlar’dan Onko-Day’lı çocuklara bayram hediyesi

Lionlar’dan Onko-Day’lı çocuklara bayram hediyesi

- Guncellenme Tarihi: 13 Temmuz 2015 15:16
2 min read
Lionlar’dan Onko-Day’lı çocuklara bayram hediyesi için yorumlar kapalı
0

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı 7 Lions Kulübü, Şeker Bayramı öncesi anlamlı bir etkinliğe imza attı. Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKO-DAY) üyesi çocuklarla bir araya gelen Lions kulüpleri 166 çocuğa bayram hediyelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.

118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı Bursa’da hizmet veren 7 Lions Kulübü, ONKO-DAY Parkı’nda, ONKO-DAY Çocuk Kulübü’ne kayıtlı minikler ve aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün geçirdi. Günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan kulüp başkanları, ONKO-DAY’li çocuklar ve aileleriyle birlikte olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “Çocukların bayram sevinçlerine bir katkıda bulunabilmek ve onların gülen yüzlerine şahit olabilmek istedik. Bu amaç ile Lion’lar olarak ONKO-DAY işbirliğiyle tespit edilen 166 çocuğa bayramlıklarını hediye ettik. Çocukların kalbine dokunabilmek, sevindirebilmek küçücük yürekleri ve masum bakışlarında umudu görebilmek tarif edilemez bir duygu” dediler.

ONKO-DAY Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Önen de ONKO-Day’lı çocukların bayram sevincine ortak olan Lion’lara teşekkürlerini sundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özel: YESAŞ’ın Marka Değerini Artıracağız

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, YESAŞ’ın 42. OIağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşm…