Home KENT HABERLERİ 9. Bursa Kastamonu Günleri rekorlar kıracak

9. Bursa Kastamonu Günleri rekorlar kıracak

- Guncellenme Tarihi: 22 Mart 2022 15:38
4 min read
9. Bursa Kastamonu Günleri rekorlar kıracak için yorumlar kapalı
0

Bursa’da 24-25-26-27-28 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan 9.Bursa Kastamonu Günleri istişare ve hazırlık toplantısı Ördekli Kültür Merkezinde yapıldı.

Kastamonu Valiliği öncülüğünde Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen 9.Bursa Kastamonu Günleri hazırlık toplantısına Mudanya Kaymakamı Daday’lı hemşerimiz Ayhan Terzi (Önceki dönem Erzurum Vali Yardımcısı),önceki dönem Samsun Vali yardımcısı Tosya’lı hemşerimiz Nazım Madenoğlu, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Pınarbaşı’lı hemşerimiz Erol Bodur, Federasyon yönetim kurulu üyeleri, Federasyona bağlı üye Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda etkinlik ile ilgili bilgi veren Federasyon Başkanı İsmail Tiftik; “Bu yıl 9.uncusunu düzenleyeceğimiz geleneksel Kastamonu tanıtım günlerinde tarihi bir rekor kıracağız. Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası, Kastamonu Esnaf Odaları Birliği, Kastamonu Üniversitesi Bursa’da stand açıp tanıtım yapacaklar. Ayrıca KASTAMONU’NUN 15 İLÇE BELEDİYESİ BURSA’DA STAND AÇACAK. Bu rakam Kastamonu ilimizin tanıtıma ne kadar önem verdiğini ve sahip çıktığını göstermektedir. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ama esas rekor Bursa ilimizden gelmektedir. BURSA’NIN 14 İLÇE BELEDİYESİ BURSA’DA STAND AÇACAK. İşte sloganımız olan “İKİ ŞEHİR,TEK YÜREK” gerçekleşmiş olmaktadır. İki şehir arasındaki barış ve kardeşlik köprüsü de kurulmuş olmaktadır.” dedi.

TARİHİ REKORU KIRAN KASTAMONU VE BURSA KENT PROTOKOLÜNE, KENT DİNAMİKLERİNE TEŞEKKÜR….

Tiftik, bu tarihi rekoru kıran Kastamonu ve Bursa kent protokolüne ve kent dinamiklerine teşekkür ederken, “Federasyon olarak bizler de 13 Mart Pazar günü Ördekli Kültür Merkezinde bir araya gelerek son hazırlıkları gözden geçirip kendi aramızda istişarede bulunduk. Tüm Bursa halkını 24-25-26-27-28 Mart 2022 tarihleri arasında Çarşamba Pazar Park yerinde Kastamonu’muzu tanımaya, yöresel gıdalarını, el sanatlarını, hediyelik eşyalarını görmeye davet ediyoruz.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In KENT HABERLERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…