Home GÜNCEL Bursa’da ulaşıma kar muhalefeti

Bursa’da ulaşıma kar muhalefeti

- Guncellenme Tarihi: 18 Ocak 2022 13:04
3 min read
Bursa’da ulaşıma kar muhalefeti için yorumlar kapalı
0

Kar yağışının etkisini artırmasıyla şehrimizde de ulaşımda aksamalar yaşanmaya başladı. Gelen son dakika haberine göre Bursa’yı Ankara’ya bağlayan kara yolunun Kestel ilçesi Ümitalan mevkii, yoğun kar yağışı nedeniyle çift taraflı olarak trafiğe kapandı. Kapanan yol, ekiplerin çalışmasıyla kısa sürede açıldı. 

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da yeni haftada kar yağışı yeniden görülecek.

Bugün için (SALI) yapılan tahminlere göre, termometreler gün içerisinde en yüksek 5 dereceyi ölçerken, karla karışık yağmur geçişleri şehir genelinde yüzümü gösterecek.

ÇARŞAMBA günü gece eksi 5 dereceye kadar gerileyen termometreler gün içerisinde hafif kar yağışıyla birlikte en yüksek 4 derece olacak.

PERŞEMBE gününün ilk saatlerinde kar yağışı sonrası eksi 7 derecelere kadar düşen sıcaklıklar gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli havayla birlikte 9 dereceyi görüyor.

CUMA günü için sağanak yağış uyarısı yapan meteoroloji, hava sıcaklığının ise gün içerisinde yeniden 10 dereceyi göreceğini bildirdi.

Öte yandan Kestel’in üst kesimlerinde ve İnegöl’de kar yoğun şekilde yağıyor. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban sosyal medyalarından karla ilgili güzel görseller paylaştılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Akıllı Ulaşımda Hedef Yerli ve Milli Ulaşım Ağı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri ile ulaşımın dah…