Home GÜNCEL Gönüllü Kuruluşlar’dan Vali Canbolat’a Ziyaret

Gönüllü Kuruluşlar’dan Vali Canbolat’a Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2020 13:11
2 min read
Gönüllü Kuruluşlar’dan Vali Canbolat’a Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Kelime-i Tevhid’e karşı olduğuna dair yapılan paylaşımlara tepki gösteren Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu üyeleri, destek amacıyla Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete; Gönüllü Kuruluşlar İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney, İHH Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Burhan Sayılgan, BİHMED Başkanı Kadir Oruç, İnsan ve Medeniyet Dernek Başkanı Ali Yılmaz, Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Oruçoğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mutlu Keskin katıldı.
Bursa Valisi Yakup Canbolat’a yönelik iftiraların asılsızlığına dikkat çeken Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney, “Sayın Valimizle ilgili özellikle son dönemde sosyal medyada Kelime-i Tevhid`e karşı olduğuna dair bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Sayın valimiz Yakup Canbolat’ın böyle bir şeyle hiçbir şekilde alakası olmadığına şahidiz ve de biliyoruz. Valimiz gerekli inanç, itikat ve gerekse bizim sivil toplum kuruluşlarımızın bu konudaki hassasiyeti ile ilgili bir iftira olduğunu biz biliyoruz. Bu manada kendisine destek maiyetinde bir ziyaret gerçekleştirdik. Tüm sivil toplum kuruluşlarıyla ziyaret etmek isterdik fakat pandemi nedeniyle 6 sivil toplum kuruluşu olarak temsilen valimizi ziyaret ettik. ” şeklinde konuştu.
Bursa Valisi Yakup Canbolat, Gönüllü Kuruluşlar Platformu heyetini makamında ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…