Home GÜNCEL Nilüfer’de İki Kaçak Yapı Yıkıldı

Nilüfer’de İki Kaçak Yapı Yıkıldı

- Guncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2026 15:11
1 min read
0
0

Nilüfer Belediyesi yıkım ekipleri, tarım alanları üzerine ruhsatsız inşa edilen iki yapıyı yıktı. Büyükbalıklı’da 300 metrekarelik depo ile Dağyenice’de aynı büyüklükteki villa iş makineleri ile yıkılarak, kullanılamaz hale getirildi.

Nilüfer Belediyesi’nin tarım alanlarını korumak amacıyla imara aykırı yapılarla mücadelesi kararlı şekilde devam ediyor. Saha denetimlerinin yanı sıra vatandaş ihbarlarını değerlendiren yıkım ekipleri, yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından kaçak yapıların yıkımını gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda tarım alanı üzerine inşa edildiği tespit edilen Büyükbalıklı ve Dağyenice mahallesindeki iki yapı yıkıldı. İlk olarak Büyükbalıklı mahallesindeki 300 metrekarelik depoyu yıkan ekipler, daha sonra Dağyenice’ye geçerek aynı büyüklükteki villayı yıktı. Polis ve zabıta ekiplerinin güvenlik önlemlerini aldığı çalışmalarda herhangi olumsuzluk yaşanmadı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir yanıt yazın

Benzer Haberler

Bursa’da Su Faturalarında Yeni Dönem

BUSKİ Olağan Genel Kurulu’nda su tarifelerine ilişkin yeni düzenleme kabul edildi. K…