Home GÜNCEL Gürsu Belediyesi: Acımız Çok Büyük, Destek Olan Tüm Vatandaşlarımıza Minnettarız

Gürsu Belediyesi: Acımız Çok Büyük, Destek Olan Tüm Vatandaşlarımıza Minnettarız

- Guncellenme Tarihi: 28 Temmuz 2025 12:34
1 min read
Gürsu Belediyesi: Acımız Çok Büyük, Destek Olan Tüm Vatandaşlarımıza Minnettarız için yorumlar kapalı
0

Tarihinin en büyük yangın felaketini yaşayan Gürsu Belediyesi, yangının ilk saatlerinden itibaren yaşlısı ve genci ile tüm ilçe halkının yoğun desteği ile adeta seferberlik ilan etti.    İlçe merkezinde toplanan vatandaşlar yangın bölgesine ulaştırmak üzere yardım toplayarak, seferber oldular.

Gürsu Belediyesi ekipleri var güçleri ile yangın alanında mücadele ederken, bir yandan da gelen yardımları koordine etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşlardan gelen destek karşısında duygulandığını belirterek herkese teşekkür etti. Başkan Işık, “Özellikle çiftçilerimize minnettar olduğumu söylemeliyim. Her an araçları ile bizimle birlikte mücadele ettiler. Vatandaşlarımıza minnettarım, Allah herkesten razı olsun” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gurbette 60. Yıl Sergisi İnegöl Kent Müzesinde Açıldı

Kendisi de Almanya’da gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Özden Suvat’ın hazı…