Home GÜNCEL Hibe Şampiyonu Gürsu’ya Yeni Hibe

Hibe Şampiyonu Gürsu’ya Yeni Hibe

- Guncellenme Tarihi: 7 Mayıs 2024 12:07
2 min read
Hibe Şampiyonu Gürsu’ya Yeni Hibe için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından verilen Avrupa Dayanışma Programı’ndan hibe almaya hak kazandı. Hibe Şampiyonu Gürsu Belediyesi bu yeni hibe oranı ile 22.000 EURO alarak gençlik alanında yeni fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

GÜRSU BELEDİYESİ GENÇLİK PROJESİ İÇİN HİBE ALMAYA HAK KAZANDI

Gürsu Belediyesi aldığı hibe oranları ve hazırladığı gelir getirici projelerle öne çıktığı 2022 yılında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından aldığı kalite sertifikası ile Avrupa Dayanışma Programını yürütme yeterliliğine sahip oldu. Bu kalite sertifikası ile Gürsu Belediyesi uluslararası ve yerel gönüllü projelerde hem gençleri gönderen hem de Gürsu’da ağırlayan kurum olarak hizmet veriyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “ARGE Müdürlüğümüz’e bağlı EURODESK birimimiz gençlerimize daha fazla imkân sunmak için güncel fon ve hibe kaynaklarını takip ederek projeler hazırlıyor ve ilçemizdeki hedef gruplarımıza uygulayarak toplumsal gelişmeye katkı sunuyor. 2024 yılında almış olduğumuz 22.0000 Euroluk yeni hibemiz ile birlikte belediyemizin hiçbir öz kaynağını kullanmadan, yurtdışına yaklaşık 15 gönüllümüzü göndermeyi planlıyoruz. Aynı şekilde yurtdışından ilçemize de 5 gönüllüye ev sahipliği yapmayı planlamaktayız” dedi.

Gürsu Belediyesi olarak sadece 2023 yılında kazanmış olduğumuz yaklaşık 11.000 EURO hibe ile toplamda 16 gönüllü genci çalışmalara adapte etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …