Home GÜNCEL YRP Osmangazi Adayından Bursa Söylem’e Ziyaret

YRP Osmangazi Adayından Bursa Söylem’e Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 22 Mart 2024 14:31
3 min read
YRP Osmangazi Adayından Bursa Söylem’e Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Yeniden Refah Partisi Bursa Osmangazi Belediye Başkan Adayı Yunus Koçak, beraberinde meclis üyesi adayı Hüseyin Bulut ve ekibiyle BURSA Söylem’i ziyaret ettiler.

Seçime “Anahtarı paspasın altına koyun geliyoruz” şeklindeki iddiasıyla bakan Koçak meclis üyesi adaylarının güçlü olduğunu, kazanamasalar dahi meclise girecek üyelerin gerçek anlamda muhalefet örneği sergileyeceklerini söyledi. Ego, kibir yapmayacak, liyakatli, ehliyetli meclis üyeleri belirlediklerini açıklayan Koçak, halkın alternatif olarak Yeniden Refah Partisini gördüğünü, seçmenin bilinçli olduğunu, gördüğünü, bildiğini, tarttığını dile getirdi.

Koçak; “Halk Erbakan haklıymış diyor, partimiz seçime müstakil girerek karşılığını aldı. 500 bin üyemiz var. Siyasete yön veriyoruz. Halk unutmuyor, zamanında hayata geçirdiğimiz tanzim satış noktalarını hatırlatıyor. Belediyeye geldiğimizde muhtarları doğal meclis üyesi yaparak STK’lar ile ortak akılla, hemşeri dernekleri ile beraber, ayrıca takıma gençleri de dahil ederek yol alacağız. Mahalle kültürünü yaşatacak ada bazlı ve komşuluğu bitirmeyen, pekiştiren kentsel dönüşüm çalışmalarımız olacak. Refah Market, Tarım Refah Kooperatifi, Refah Masa gibi hizmetlerimiz olacak. İhtiyaç sahiplerinin bebeklerinin 0-12 ay arasında bez ve mama ihtiyaçlarını, emeklilerin maaşlarının asgari ücrete tamamlanmasını, hastane, ev temzliği, ilaç – eczane, pazar alışverişi gibi ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacağız. Her mahalleye anaokulu yapacağız.” dedi.

Halkın belediyeye olan borçlarının faizlerini silip anaparasını gelir düzeyine göre taksitlendireceklerini belirten Yunus Koçak, “Milli görüş belediyeciliğini halkımıza yaşatacağız” diyerek iddialı konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…