Home GÜNCEL Çanakkale Şehitleri 109. Yılda Aynı Ruhla İznik’te Anıldı

Çanakkale Şehitleri 109. Yılda Aynı Ruhla İznik’te Anıldı

- Guncellenme Tarihi: 19 Mart 2024 13:14
2 min read
Çanakkale Şehitleri 109. Yılda Aynı Ruhla İznik’te Anıldı için yorumlar kapalı
0

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle İznik’te ilk tören Şehitlik’te düzenlendi.

İznik İlçe Şehitliği’nde ki tören İznik Kaymakamı Recai Karal ve Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın çelenk sunmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Kaymakam Recai Karal tarafından Şehitlik Özel Defteri imzalandı. Kur’an-ı Kerim ve duanın ardından Şehitlik’te ki tören sona erdi.

İznik Belediyesi Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barcın Kültür Merkezi’nde gerçekleşen program İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda duygu dolu anlar yaşandı.

Buradaki programa İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Cumhuriyet Savcısı Muhammed Cuma Yanmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Çağlar Önderışık, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Öztaş, Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Eroğlu ve yönetimi, Şehit Aileleri ve yakınları, Siyasi parti temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra İznikli vatandaşlar da katıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…