Home GÜNCEL Kazancı Kentsel Dönüşüm Mağdurlarıyla Buluştu

Kazancı Kentsel Dönüşüm Mağdurlarıyla Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 18 Mart 2024 10:11
8 min read
Kazancı Kentsel Dönüşüm Mağdurlarıyla Buluştu için yorumlar kapalı
0

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı, Zafer Partisi İl Başkanı Cihat GAZİ, Zafer Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı İbrahim Tugay ATEŞ ve beraberindeki heyet ile Gaziakdemir mahallesinde kentsel dönüşüm mağdurlarının davetlisi olarak Kültürpark Metro istasyonu önünde protesto alanına ziyarette bulundu. Kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını dinleyen KAZANCI konunun acilen çözüme kavuşmasını vatandaşa zulüm edilmesinin önüne geçilmesini dile getirdi.

KAZANCI ‘’Bugün Gaziakdemir mahallesinde kentsel dönüşüm mağdurlarıyla birlikteyiz. Buradan Alinur Bey’e seslenmek istiyorum. Vatandaşların bir çoğunu tehdit ederek vatandaşa imza attırmaya çalışıyorlar, 100 m2 yeri var karşılığında 1+1 ev veriyorlar, vatandaşımız sorunlarını anlatıyor bizi buraya davet ettiler geldik sorunlarını dinledik. Sizi de bekliyorlar Sn. Aktaş siz niye gelmiyorsunuz. Bizim önerimiz şu şekildedir ; ‘Kesinlikle 100 m2 alıyorsanız 100 m2 lik yer vereceksiniz, kentsel dönüşüm yapılacağı süre boyunca kiralarını ödemelisiniz.
Vatandaşı mağdur etmeyin. Türklerden alınacak bu yerlerin Araplara peşkeş çekilmesine izin vermeyin. Yapılacak kentsel dönüşümden sonra buradaki vatandaşlarımız ranta açılacak bu yerleşimde bir daha ikamet edemeyecekler. Bu maalesef Türksüzleştirme politikasının sonucudur. Rezerv yasası çıktığı günden bugüne değin Zafer Partisi bu yasaya karşı çıkmış mücadele etmiştir. Diğer partilerse bu yasaya oy vermiştir. Kentsel dönüşüm olması gereken projedir ancak vatandaşın hakkını gasp ederek yapıyorsanız bu bir zulümdür. Vatandaş yıllarca
çalışıp evlerini yapmış 10.000 TL maaş alan bu emeklilere yeniden evlerini satmaya çalışıyorsunuz bu ayıptır tekrar ediyorum bu zulümdür. ‘’ dedi.

KAZANCI, Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığında Zafer Partisi gençlik kollarıyla bir araya geldi. KAZANCI’nın gençlik kolları ile buluşmasına Zafer Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı ve aynı zamanda Zafer Partisi Orhaneli Belediye Başkan Adayı Muhammet Ufukcan KAÇMAZ ve Zafer Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı İbrahim Tugay ATEŞ’ de katılım sağladı.

KAZANCI seçim çalışmaları kapsamında Kanalboyu caddesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kanalboyu caddesinde esnaf ziyaretine gerçekleştiren KAZANCI ve ATEŞ cadde üzerindeki kahvehanelerde bulunan vatandaşlara projelerini aktardı. Özellikle Gaziakdemir mahallesinde yapılan kentsel dönüşüm projesiyle mağdur hale gelen vatandaşların sorunlarını aktaran KAZANCI, ‘’ hemen yanı başımızda bulunan Gaziakdemir mahallesinde tehdit ile yapılan bu zulüm apaçık Türksüzleştirme politikasının bir sonucudur. Biliyorsunuz ki sıcak
su olarak adlandırılan bu bölge vatandaştan alındıktan sonra Araplara peşkeş çekilecek. Vatandaşlarımız yıllarca çalışıp birikimleriyle yaptıkları evlerinden tehdit ile zorla çıkartılarak 100 m2lik evlerine 1+1 evler verilmeye çalışılıyor. Bu zulüm Rezerv yasasının çıkmasının ardından başladı. Sakın bize bir şey olmaz demeyin bu politika sonucunda hem sizlere hem de tüm ülke geneline bu sorunlar yansıyacak. Çarşamba gettosunu görüyorsunuz. Bizi gören her vatandaşımız sığınmacıları gönderin diyorlar, tamam biz göndereceğiz diyoruz ama bu konuda siz destek olmazsanız ne bu iktidar bunları gönderir ne de iktidarın yancısı muhalefet. Siz bugün burada sıcak alanlarda muhabbetinizi ederken sizin hakkınızı savunmak için yola çıkan bu kardeşlerinize destek olmalısınız. Bu seçimin elbette bir kazananı olacak. Bugüne kadar kaybeden taraflar bir köşeye çekilip seçim zamanı gelene kadar beklediler. Sevgili dostlarım bu seçimin sonunda biz kazanırsak zaten hepimiz kazanacağız ama olur da kaybedersek sizler için mücadeleye devam edecek Zafer Partisi sonuna kadar hakkınızı savunacak. Bizlere oy attıktan sonra ahlaken ve vicdanen kazanmış olacaksınız bunu biliyoruz. Şunu da unutmayın Türk Milletinin
istikbali için yola çıktığımızı her vatandaşımız görüyor. Sizlerin desteğiyle sürpriz yapmamız mümkün. Türk milletinin istikbalini düşünüyorsanız çok geç olmadan sizleri bizimle birlikte Zafere yürümeye davet ediyorum.’’ dedi.

Kent sorunları, trafik sorunları, ekonomik sorunlar vatandaşlar tarafından dile getirilirken KAZANCI, tüm sorunlara çözüm önerileri geliştirdikleri projelere sahip olduklarını ve Bursa’nın istikbali için destek istediğini dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…