Home GÜNCEL Metruk Binalar Bir Bir Yıkılıyor, Karacabey Nefes Alıyor

Metruk Binalar Bir Bir Yıkılıyor, Karacabey Nefes Alıyor

- Guncellenme Tarihi: 12 Mart 2024 16:04
2 min read
Metruk Binalar Bir Bir Yıkılıyor, Karacabey Nefes Alıyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey’de merkezde ve kırsalda metruk binaların yıkımıyla ilgili Karacabey Belediyesi’nin çalışmaları titizlikle devam ediyor.

Son olarak Abdullahpaşa ve Saadet mahallelerinde gerçekleşen yıkımla birlikte, ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı 133’e yükseldi.

İlçe genelinde harabe halde, kullanılmayan ve bu durumdan dolayı görüntü kirliliğine neden olan metruk binaların yıkım işlemleri titizlikle gerçekleşiyor.

Vatandaşlar da uygulamadan memnun

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yasal prosedürlerin tamamlanması ile birlikte yıkım işlemleri gerçekleştirilen mahallelerdeki muhtar ve vatandaşlar da uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, harabe halde bulunan metruk binaların güvenlik ve sağlık açısından risk taşıdığının ve bu binaların ortadan kaldırılması için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Metruk binalara yönelik çalışmalarının yıllardır kararlılıkla devam ettiğini ifade eden Özkan, bu yönde yapılan çalışmalardan vatandaşların da memnun olduğunu vurgularken, binaların bulunduğu bölgelerin çevre güzelleştirmeleriyle birlikte yaşanabilir hale getirildiğini ifade etti.

Özkan, Karacabey halkı için daha yaşanılabilir ve modern bir kent inşa etmek için bu yöndeki çalışmaların devam edeceğinin de altını çizdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi…