Home GÜNCEL Spor Kenti Karacabey’de Kazanan Dostluk Oldu

Spor Kenti Karacabey’de Kazanan Dostluk Oldu

- Guncellenme Tarihi: 20 Şubat 2024 14:53
5 min read
Spor Kenti Karacabey’de Kazanan Dostluk Oldu için yorumlar kapalı
0

Karacabey’in Tophisar Mahallesinde düzenlenen 10. Hisarspor Gece Turnuvasının final karşılaşması önceki akşam gerçekleşti.

20 köy takımının katıldığı turnuvanın kazananı, Fevzipaşaspor’a karşı 2-1’lik üstünlük kuran Yeni Yenicespor oldu.

Final maçını izlemeye gelen yaklaşık 2 bin kişi renkli tezahüratlar ve anlara sebep olurken, final karşılaşmasını Belediye Başkanı Ali Özkan da izledi.

Güzel bir turnuva oldu

Karacabey halkının yoğun ilgiyle izlemeye geldiği final maçına katılım sağlayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan burada yaptığı konuşmada, “Geleneksel hale gelen ve büyük bir olgunluk içerisinde, fair play çerçevesinde gerçekleşen, centilmenlik ruhuyla müsabakaların yapıldığı güzel bir turnuvanın sonuna geldik. Ben öncelikle bu organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan, emek veren kişi, kurum ve kuruluşlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bunun yanında, bu turnuvaya katılan bütün sporcu kardeşlerimize ve teknik heyetlere de teşekkür ediyorum. Değerli seyircilerimizi de tebrik ediyorum, güzel bir şekilde hiçbir olay çıkmadan bu turnuvalar neticelendi. Tabii bu turnuvaların bir tane birincisi oluyor. Bu çerçevede de dereceye giren ve özellikle şampiyon olan Yeni Yenicespor Kulübü’nü ve ikinci olan Fevzipaşaspor Kulübü’nün oyuncularını, teknik heyetlerini ve hakem heyetini de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Spora destekler sürecek

Spora ve sporcuya olan desteğin hız kesmeden devam edeceğinin altını çizen Özkan, “Biz Karacabey’de sporda devrim yaptığımızı ifade ediyoruz. 2014 yılında göreve geldiğimizde 2. Amatör kümede mücadele eden bir futbol kulübümüz vardı. Şu anda Karacabey Belediye Spor 2. profesyonel ligde mücadele ediyor. Bunun yanında, sporu sadece futbol olarak algılamıyoruz. Karacabey halkı, Karacabey Belediyesi bünyesinde 23 branşta spor yapma imkanına kavuştu. Bu çerçevede sportif faaliyete katılmak isteyen hemşerilerimizi evlerinden, cumhuriyet alanında belediyemizin önünden, belediyenin araçlarıyla spor salonlarına götürüyoruz. Hocalarımız eşliğinde bu faaliyetler icra edildikten sonra, vatandaşlarımızı tekrar aldığımız noktalara teslim ediyoruz. Ben bir kez daha Fevzipaşa Spor Kulübü ve Yeni Yenice Spor Kulübü’nü, oyuncularını, teknik ekibini ve bu turnuvaya katkı koyan herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Turnuvaya ev sahipliği yapan Tophisar Hisarspor Kulüp Başkanı Gökhan Çetinkaya ise “Sponsorlarımıza ve bize desteklerini esirgemeyen Karacabey Belediye Başkanımız Ali Özkan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Öte yandan, turnuva sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…