Home GÜNCEL Karacabey’de Sömestr Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü

Karacabey’de Sömestr Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü

- Guncellenme Tarihi: 8 Şubat 2024 12:29
2 min read
Karacabey’de Sömestr Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi, eğitim ve öğretime sunduğu destekleri sömestr tatilinde de sürdürdü.

Karacabey Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sömestr etkinlikleri, bu yıl da öğrenci ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Binlerce Karacabeyli ilgiyle izledi

2 hafta boyunca Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde gerçekleşen çeşitli etkinlikler, binlerce Karacabeyli tarafından ilgiyle izlendi.

Gerçekleşen etkinliklerde illüzyon gösterilerinden çocuk tiyatrolarına, müzikallerden Hacivat-Karagöz gösterilerine kadar birçok eğlenceli etkinlik çocuklarla buluştu.

Sömestr etkinlikleri kapsamında, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bando Takımının gösterisi ise çocukların olduğu kadar ailelerin de yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Eğitime her alanda destek vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız için her yıl sömestr tatilinde bu tarz eğlenceli etkinlikler planlıyoruz. Öyle ki ders çalışmak kadar eğlenmek, kafa dağıtmak da onların hakkı. Bizler, bu konuda eğitime her alanda destek vermekten yanayız. Ailelerden ve çocuklardan da çok güzel tepkiler alıyoruz. Böylelikle, ara tatili herkesin keyif aldığı etkinliklerle kapattık. Şimdi tüm çocuklarımıza iyi dersler diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Ercan Özel Belediyenin Borcunu Açıkladı

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, belediyenin geçmiş dönemden devraldığı borç bilgisi…