Home GÜNCEL Yalçın: ‘AK Parti Yeni Anketler Yaptırarak Büyükşehir Adayını Sorgulatıyor’

Yalçın: ‘AK Parti Yeni Anketler Yaptırarak Büyükşehir Adayını Sorgulatıyor’

- Guncellenme Tarihi: 30 Ocak 2024 11:05
2 min read
Yalçın: ‘AK Parti Yeni Anketler Yaptırarak Büyükşehir Adayını Sorgulatıyor’ için yorumlar kapalı
0

YRP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın iddialı konuştu: “Cumhur İttifakı Bursa’da en iyi sonucu benimle alır. Çatı adayı ben olmalıyım.

31 Mart Yerel Seçimi’ne yönelik çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, Cumhur İttifakı’nın Bursa’daki çatı adayının kendisinin olması gerektiğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında gündeme yönelik açıklamalar yapan Sedat Yalçın, adaylıktan çekilmesinin söz konusu dahi olamayacağına dikkat çekerek, “Yeniden Refah Partisi de Cumhur İttifakı’nın bir üyesi. AK Parti’nin Adayı Sayın Alinur Aktaş’la beraber Bursa’da Cumhur İttifakı’nın iki adayı var. Bugüne kadar yapılan anketler de ortaya koyuyor ki, bu ittifakın çatı adayı ben olmalıyım. İttifak, Bursa’da en iyi seçim sonucunu benimle alabilir” dedi.

Yalçın, üstü kapalı bir ifade ile, AK Parti’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’a bir nevi “çekil” çağrısı yaparken, “AK Parti’nin bugün dahi yeni anketler yaptırarak Büyükşehir adayını sorgulatması da manidardır” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Öğrenciler Geleneksel Oyunlarda Buluştu

Nilüfer 22’nci Uluslararası Spor Şenlikleri, öğrencilere yönelik geleneksel oyunlar etkinl…