Home GÜNCEL NİLTİMDER’den Vali Mahmut Demirtaş’a Ziyaret

NİLTİMDER’den Vali Mahmut Demirtaş’a Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 15 Aralık 2023 11:37
2 min read
NİLTİMDER’den Vali Mahmut Demirtaş’a Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Endüstriyel tesislere birçok alanda tedarik hizmeti sağlayan 3 bine yakın firmanın faaliyet gösterdiği Nilüfer Ticaret Bölgesi’nin yönetimi Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Nilüfer Ticaret Merkezi İş İnsanları Derneği (NİLTİMDER) Başkanı Olgun Karabiber ve beraberindeki Yönetim Kurulun Üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş’a çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

Ziyarette konuşan NİLTİMDER Başkanı ve Limadem Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Karabiber, “3 binden fazla işyerinin bulunduğu bölgemizde yaklaşık 30 bin kişiye istihdam sağlanmaktadır. Bölgemizdeki firmalar ağırlıklı olarak elektrik-elektronik, makine, metal, otomasyon, otomotiv yan sanayi, yedek parça, hırdavat, inşaat, kimya, kauçuk ve bilişim gibi sektörlerde faaliyet göstermektedir. Bölgemizde üretim ve ticaret yapan firmaların faaliyetleri ile yılda ortalama 100 milyar TL’nin üzerinde bir ekonomik hacim oluşmaktadır” dedi.

NİLTİMDER olarak bölgenin yol, elektrik, internet hattı ve ek belediye otobüsü seferleri gibi altyapı ve üstyapı konularında çalışmalar yapmak üzere faaliyetlere başladıklarını söyleyen Olgun Karabiber, bu konuları ilgili kurumlar ile görüşmeye başladıklarını dile getirdi.

Vali Mahmut Demirtaş da NİLTİMDER heyetinin ziyaretinden memnun olduğunu belirtirken, Olgun Karabiber başkanlığındaki Nilüfer Ticaret Merkezi İş İnsanları Derneği yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…