Home GÜNCEL Başkan Özkan’a Anlamlı Ziyaret

Başkan Özkan’a Anlamlı Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 14 Aralık 2023 12:58
4 min read
Başkan Özkan’a Anlamlı Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma Eğitim ve Spor Derneği Başkanı Cavide Sayyat, önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan’a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Sayyat, görev süresi boyunca derneğe ve üyelerine gösterdiği maddi manevi desteklerden dolayı tüm engelli vatandaşlar adına Başkan Özkan’a teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde 3 Aralık Dünya Engeliler Günü kapsamında Karacabey’de Şükran Yemişçioğlu Kültür merkezinde düzenlenen geceye Karacabeyliler yoğun ilgi göstermişti.

“Taleplerimizi hiçbir zaman geri çevirmedi”

Gecede sahne alan Bursa Karacabeyliler Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun konseri ise büyük beğeni toplamıştı. Karacabey Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen gecenin her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçe halkı tarafından beğenildiği ve sahip çıkıldığını belirten Dernek Başkanı Cavide Sayyat, “Başkanımız, bu zamana dek dernek yararına veya üyelerimizin doğrudan talepleriyle ne zaman başkanımıza gelsek bizi geri çevirmedi. Her fırsatta bizleri ağırladınız, dinlediniz ve destek oldunuz. Bizler hem geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katkılarınızdan dolayı hem de görev süreniz boyunca derneğimiz üyelerine gösterdiğiniz özel ilgiden dolayı teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Sayyat, bu ziyareti özellikle seçimlerden önce yapmak istediklerini belirterek, “Önümüz seçim. Ne olur, kim seçilir bilmiyoruz. Ancak bizler sizi her zaman engelli dostu bir başkan olarak hatırlayacağız” ifadelerine yer verdi.

“Aynı hassasiyetle yolumuza devam edeceğiz”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da bu anlamlı ziyaretten duyduğu derin mutluluğun altına çizerek, “Bizler, söylediğiniz gibi derneğinizin tüm üyelerine karşı son derece hassas ve onlar için de yaşanabilir bir Karacabey için çalıştık. Düzenlemelerimizde, kararlarımızda, daime sizleri de düşünerek hareket ettik. Şimdi bunların karşılığında sizlerin bu anlamlı ziyareti gerçekten bizlere büyük mutluluk yaşattı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı hassasiyetle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…