Home GÜNCEL Erdal Aktuğ Türkyılmaz’a “kral çıplak” dedi

Erdal Aktuğ Türkyılmaz’a “kral çıplak” dedi

- Guncellenme Tarihi: 11 Aralık 2023 23:15
3 min read
Erdal Aktuğ Türkyılmaz’a “kral çıplak” dedi için yorumlar kapalı
0
CHP’den Mudanya Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Erdal Aktuğ, ilçenin temel sorunlarının Hayri Türkyılmaz yönetimi tarafından 10 yıldır çözülmediğini dile getirdi.
Yıllardır tüm tepkilere rağmen Türkyılmaz’ın hafriyat dökmeye devam ettiği Trilye Futbol Sahasının önünde açıklama yaparak spor sahasının içler acısı durumunu bir kez daha kamuoyu gündemine taşıdı.

Mudanya’da daha önce meclis üyeliği de yapan CHP Mudanya Belediye Başkan aday adayı Erdal Aktuğ, bir yandan aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlatırken bir yandan da Mudanya’nın sorunlarını kamuoyuna yansıtıyor. Son olarak yıllardır Trilye’de tepkilere rağmen CHP’li Türkyılmaz yönetiminin hafriyat sahası olarak kullandığı Trilye Futbol Sahasını gündeme taşıyan Aktuğ, 10 yıldır bu halde olan sahanın yapılmaması nedeniyle Tirilyespor’un bunca yıldır maçlarını dışarıda oynamak zorunda kaldığını söyledi. Aktuğ,  Tirilye’deki spor alanının top sahası değil çöp sahası haline getirildiğini vurgularken, “Mudanya’nın olduğu gibi Tirilye’nin de sorunlarının çözülmediğini görüyoruz. 10 yıldan bu yana yapılmayan Trilye top sahası, hem Büyükşehir Belediyesi hem de Mudanya Belediyesi’nin bu bölgeden çıkan hafriyat atıklarını bu stada doldurması nedeniyle kalelerin içine top değil çöp dolmuş! Çözüm odaklı, tüm kamu kurumları ve belediyeler ile işbirliği içinde sorunları çözmek için geliyoruz. İlk önce Tirilyesporumuza bu stadı kazandıracağız. Ama biz gelmeden önce bu alanın, bu hafriyatın temizlenmesini istiyoruz.  Yerelin ve genelin yetkililerine sesleniyorum; pislettiğiniz gibi temizleyin! Burası Tirilye’ye yakışmıyor. İş yapmıyorsunuz anladık, bari pisletmeyin!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bursa Şehir Gazetesi

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…