Home GÜNCEL Yeşil Çevre’den Öğretmenleri Buluşturan Anlamlı Etkinlik

Yeşil Çevre’den Öğretmenleri Buluşturan Anlamlı Etkinlik

- Guncellenme Tarihi: 26 Kasım 2023 16:55
5 min read
Yeşil Çevre’den Öğretmenleri Buluşturan Anlamlı Etkinlik için yorumlar kapalı
0

Çevre duyarlılığı kadar sosyal sorumluluk projelerine de önem veren Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifi, Öğretmenler Günü kapsamında Gürsu’daki eğitimciler için kutlama programı düzenledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Gürsu Ericek Adrenalin Park’ta düzenlenen etkinliğe Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Bektaş ve Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifi Genel Müdürü Mehmet Aydın ile ilçedeki okulların müdürleri, yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.

‘ÇEVRE BİLİNCİNİ AŞILAMAYI SÜRDÜRÜYORUZ’

Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifi olarak anlamlı bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Genel Müdür Mehmet Aydın, “Öğretmenler Günü kapsamında geleceğimizi şekillendiren değerli eğitim neferleriyle bir araya gelmek bizim için çok kıymetli. Yeşil Çevre olarak Milli Eğitim Müdürümüz ile öğrencilerimizi Tesisimize getirerek onları bilinçlendirmeye devam edeceğiz. Bu sayede çocuklarımızda çevre bilinci oluşturmayı amaçlıyoruz. Çevresel sorunları çözüme kavuşturmazsak gelecek nesillere karşı mahcup olacağımızı biliyoruz. Bu anlamlı etkinlik vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, gelecek nesillerin onların özverili çabalarıyla vücut bulacağını özellikle belirtmek istiyorum.” dedi.

‘ÖĞRETMENLERİMİZ, GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİRİYOR’

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da, “Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir. Öğretmenlerimiz sadece bilgiyi, kültürü ve fikirleri aktarmakla kalmıyor aynı zamanda sevgi, saygı, merhamet, iyilik ve adalet gibi tüm erdemleri taşıyarak örnek oluyor. Küçük de olsa bir katkı sunmak adına ilçemizdeki tüm sosyal tesislerimizde, öğretmenlerimize 24-26 Kasım tarihleri arasında yüzde 50 indirimli hizmet vereceğimizi de belirtmek istiyorum. Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifi’ne bu anlamlı gün için de teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı. Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz ise, “Sadece 24 Kasım değil bizim için her gün öğretmenler günü. Her saniye bu millet, devlet ve vatandaşımız için çalışmaya devam ediyorlar. Sevgi, inanma ve adanma üzerine kurulmuş bu kutsal mesleği yaparak çocuklarımıza rol model olan ve geleceğimizi şekillendiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, iyi ki varsınız diyorum.” dedi. Gürsu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Bektaş da, “Öğretmenlerimizi bir araya getirme fırsatı sunduğu için Yeşil Çevre ailesine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…