Home GÜNCEL Cumhuriyetin 100. Yılı Gürsu’da Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetin 100. Yılı Gürsu’da Coşkuyla Kutlandı

- Guncellenme Tarihi: 30 Ekim 2023 16:36
3 min read
Cumhuriyetin 100. Yılı Gürsu’da Coşkuyla Kutlandı için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl coşkusunu Gürsu’da gerçekleşen etkinliklerde doyasıya yaşadı ve yaşattı.

GÜRSU CUMHURİYETİN 100. YILINI GURURLA KUTLADI

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü için tüm yurtta olduğu gibi Gürsu’da da birbirinden özel etkinlikler düzenlendi.  Kutlamalar Zafer Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk takdimi, Cumhuriyet Bayramı Resim Sergisi ile başladı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz Gürsu esnafına bayrak dağıttı.

Sokak ve caddelerin bayraklarla donatıldığı Gürsu’da, Kaymakam Naif Yavuz ve Belediye Başkanı Mustafa Işık, tebrikleri kabul etti. Daha sonra ise günün anlam ve önemine özel hazırlanan tiyatro gösterileri, koro performansları sahnelendi. Gürsu’da ayrıca kortej yürüyüşü ve bisiklet turu gerçekleştirildi. Protokolün klasik araçlarla katıldığı kortej yürüyüşünde ortaya birbirinden anlamı ve güzel görüntüler çıktı.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyet ile taçlandırdığı günde; 100. yıl dönümü kutlamanın gururu içerisindeyiz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık; ‘’Gürsu’muzun güzel insanlarına minnet ve teşekkür ediyorum.  Cumhuriyetimizin 100.yılını kutladığımız bugünde bir coşku içerisinde Cumhuriyetimize, kazanımlarına, değerlerine sahip çıkma, birliği, beraberliği koruma, bayrağımıza, devletimize, milletimize sahip çıkma anlayışı içerisinde güzel bir bayram yaşadık. Yavrularımıza, gençlerimize güzel bir gelecek teslim etme duygusu içerisinde bu çalışmaları yapıyoruz. Daha nice yıllara diyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Ercan Özel Belediyenin Borcunu Açıkladı

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, belediyenin geçmiş dönemden devraldığı borç bilgisi…