Home GÜNCEL Mustafakemalpaşa Baja Resital’ine Ev Sahipliği Yapacak

Mustafakemalpaşa Baja Resital’ine Ev Sahipliği Yapacak

- Guncellenme Tarihi: 28 Eylül 2023 12:55
2 min read
Mustafakemalpaşa Baja Resital’ine Ev Sahipliği Yapacak için yorumlar kapalı
0

Türkiye Baja Şampiyonası’nın ikinci yarışı olan Baja Resital, Mustafakemalpaşa’da gerçekleşecek. Bursa Alternatif Sporlar Spor Kulübü (BASK) tarafından 29, 30 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında Bursa’dan start verecek.

Yurtiçinden ve yurt dışından çok sayıda sporcunun katılım sağladığı, sporseverler ve otomobil tutkunlarının bir çatı altında toplandığı Baja Resital’i 30 Eylül Cumartesi, Mustafakemalpaşa’da start verecek.

Adnan Menderes Meydanı’nda 30 Eylül Cumartesi saat 11:00’da ilk seremonik startın ardından, Mustafakemalpaşa’nın doğa harikasını içerisinde barındıran Muradiyesarnıç Mahallesinde seyir zevki yüksek yarışlar başlayacak.

Yarış servis alanı Mustafakemalpaşa Adnan Menderes Meydanı’nda tüm Bursalıların ziyaretine açık olacak, etkinlik 1 Ekim Pazar günü saat 16:45’de Aloft Bursa Hotel önünde yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

Yerli ve yabancı birçok sporseveri ilçesinde ağırlamaktan onur duyacağını belirten Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘Doğa, spor ve kamp tutkusunun birleştiği bu eşsiz yarışa ev sahipliği yapıyor olmak bizler için gurur. Mustafakemalpaşa’mızın göz bebeği olan Suuçtu Şelalesi’nden start vererek yarışacak olan yarışmacı tüm arkadaşlara şans dilerim.’’ Dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…