Home GÜNCEL Suuçtu Şelalesi Seyir Terası ve Genel Bakım Çalışmaları Başladı

Suuçtu Şelalesi Seyir Terası ve Genel Bakım Çalışmaları Başladı

- Guncellenme Tarihi: 26 Eylül 2023 17:20
2 min read
Suuçtu Şelalesi Seyir Terası ve Genel Bakım Çalışmaları Başladı için yorumlar kapalı
0

Her mevsim ziyaretçilerine ayrı bir görsel şölen sunan Mustafakemalpaşa’nın Suuçtu Şelalesi Seyir Terası ve genel bakım çalışmaları başladı.

Mustafakemalpaşa ilçesinin turistik cazibe noktalarından biri olan Suuçtu Şelalesi’nin seyir terası, yeni ve güzel görünümüne kavuşması için çalışmalara başlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi Destek Hizmetleri personelleri bakım ve onarımları hassasiyetle sürdürüyor.

Hazırlanan proje kapsamında yenilenen terasta ahşap, kent mobilyaları, çöp kovaları, lavabolar ve trabzanların boyanma çalışmaları ile seyir terası yeni ve konforlu görüntüsüne kavuşacak.

Mustafakemalpaşa’nın sembolik noktalarından biri olan Suuçtu Şelalesi yenilenen görünümüyle Mustafakemalpaşa halkının ve turistlerin hizmetine sunulacak.

Onarım süreci hakkında açıklama yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’ Mustafakemalpaşa’mızın sembolik noktalarından biri olan Suuçtu Şelalesi Seyir Terasımız, hava şartları nedeniyle yıpranan ahşap ve kent mobilyalarını Destek Hizmetleri personellerimiz işbirliği ile yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Suuçtu Şelale’mizin güzelliğine yakışır seyir terasımız binlerce turiste ev sahipliği yapmaya devam edecek. ‘’dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…